2777
2789
عنوان

🟣بهم گفت بیا خونمون😐🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 3134 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی الان گرمیا بعدا تاپیک نزنی قلبم از دوریش درد گرفته! اگه از اینکارا ازش زیاد دیدی فکر اساسی کن اگه اولین بارشه یه پس گردنی بهش بزن دستش میاد از این غلطا نکنه😂

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

می تونستی یه بهونه بیاری که نمیتونم بیام از نظر من هر دو مقصرید 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن

باخونوادش اومده خواستگاری؟ مشخصه فقط واسه چیزمیخادتت ک بهش زودی برخورده. 

سنگین باش بذارگم شه 

هیچ موقع هم سمت همسایه نروک ضربه روحی خوردنت محکم تره می‌ره جلوی چشمت عروسی می‌کنه ونابودمیشی

Dunyada olumden baskasi yalan
وا خب میرفتی مگه میخواست چیکار کنه؟ حتما انقدر شناخت داری که میخوای باهاش ازدواج کنی

بنظرتون کسی ک میگه خانوادم نیستن بیا چه کاری میتونه داشته باشه؟ اگه منظوری نداشت ک با یه نه گفتن اسی نمی‌گفت ناسازگاریم

🤣🤣🤣🤣🤣 فاز اینو یا خدا شاید خواسته امتحانت کنه. شایدم اصن فهمیده شکر اضافی خورده حالا میخواد ی جوری جمش کنه

ولی دیگه ایقدم سخت نگیر ک از چشمم افتاده و فلان ...آدمش کن

آفرین به تو که روی هوست پا گذاشتی.

یاد خودم افتادم .منم با شوهرم دوست بودیم.اولین قرار اومد بوسم کرد یه جوری خوابوندم تو صورتش که هنوزم میگه اگه اون روز اون سیلی و نمیزدی هرگز نمیومدم خواستگاریت.بس که پرروان🤣🤣🤣🤣

متاسفانه مردها خل هستن.

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
خوب کاری کردی ، حالا میدونی چی میشه ،خودشو میزنه ب کوچه علی چپ و بعدهم میگه خواستم امتحانت کنم😏

دقیقا 

میرفتی دست درازی میکرد میگف ما که مال همیم اشکال نداره بعد مینداختت کنار میگف تو که قبول کردی اومدی ینی با همه میری نمیخامت

الانم که نرفتی میگه امتحان بود که ببینم اینکارا رو میکنی یا نه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)