2777
2789
عنوان

عزیزانی ک حیوون خونگی دارید

1011 بازدید | 62 پست

بخدا اون حیوون برای خود شما عزیزه . ماهم ب نظرتون احترام میذاریم . اما لطفا اعتقاداتون و علایقتون رو نکنید تو حلق ما 

عزیزم من از موی سگ و گربه چندشم میشه .حساسیت دارم و کهیر میزنم نفسم بالا نمیاد . 

از بچگی ک یبار سگ دنبالم کرد هروقت سگ و گربه میبینم تپش قلب میگیرم و از استرس بدنم قفل میشه 

مهمون ک میاد خونتون لطف کنید حیوونتون رو بذارید تو قفسش باشه شاید یکی می‌ترسه 

عموی بیچاره منم سال قبل یکی از همین حیوون خونگی ها طوری گازش گرفت و لت و پار کرد ک اعزام شد تهران و دو ماه بستری بود . هیچ آزاری هم بهش نرسانده بود فقط طبق عادت همیشگیش صبح ها مسیر خونه تا محل کارش رو میدویده ک سگ افسار پاره میکنه از دست صاحبش درمیره بهش حمله میکنه 

این ک گربه اتون خودشو بماله ب ما شاید از نظر شما خیلی کیوت باشه اما ما متنفریم از این کار 

خونه بقیه هم ک میرید لطفا با خودتون نبرید . پارسال روز سوم فروردین ما دوباره همه زندگیمون رو شستیم .پرده و فرش و مبل و هرچی ک تو خونه بود 

ماهم مهمونیم و ب دعوت خودتون اومدیم خونتون .لطفا رعایت کنید

🖤

اگر اهل حرف گوش کردن بودن که نیاز نبود تاپیک بزنی براش هرچند اگر کسی با سگ و گربه بیاد خونه م راهش نمیدم خونه شم نمیرم

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حیون خونگی ندارم از سگ و گربم تو خونه خوشم نمیاد ولی پرنده دارم تو خونه

عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ ‌‌‌‌‌‌‌‌.                                               در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است!                        تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت!      تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است.                                                                          همین❤

من که فقط آکواریوم ماهی دارم چندشم میشه از حیوان خانگی هم میترسم 

چند سال پیش عموم بیچاره رفته بود در خونه همسایه که بهشون نمی‌دونم چی بده سگ دستشو گاز گرفته بود انگشت شصتش کند براش پیوند هم زدن ولی دکوری هست حس نداره

ما تو یک کوچه بودیم وقتی رسیدم بالا سرش عموم تو خاک و خون غلت میخورد هرگز یادم نمیره زجه زدنش 

الان هم قلبم درد گرفت 

اگر اهل حرف گوش کردن بودن که نیاز نبود تاپیک بزنی براش هرچند اگر کسی با سگ و گربه بیاد خونه م راهش ن ...

به نظر من اونایی که حیوان خانگی نگه می دارند از خودخواهی خودشونه وگرنه اگه واقعا حیوان دوست بودند اجازه می دادند حیوان به اقتضای طبیعتش زندگی کنه

حالا تو قفس که نمیذارن آخه پرنده فرق داره اونم میترسه و استرس میگیره تو یه اتاقی باشه که هم آب و غذاش باشه هم جای خوابش البته چون خودم گربه دارم معمولا از شلوغی بدش میاد و ترجیح میده تو جای خودش بخوابه تا بیاد بیرون معمولا به هیشکیم کاری نداره

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

به نظر من اونایی که حیوان خانگی نگه می دارند از خودخواهی خودشونه وگرنه اگه واقعا حیوان دوست بودند اج ...

دقیقا حیوون باید آزاد باشه تو دشت و جنگل و محیط باز

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

اگر اهل حرف گوش کردن بودن که نیاز نبود تاپیک بزنی براش هرچند اگر کسی با سگ و گربه بیاد خونه م راهش ن ...

اومدن عید دیدنی دختره یه کوله پشتش بود ماهم ک چیزی ندیدیم .نشست رو مبل زیپش رو باز کرد دیدیم گربه اش رو درآورد ول کرد وسط خونه .چندین نفر مهمون داشتیم نتونستیم چیزی بگیم ‌ . روتختی ک تازه دم عیدی عوض کرده بودم مستقیم رفت سطل آشغال ‌‌. بعد رفتنشون هم پیام دادم دیگه علاقه ای ب رفت و آمد با شما ندارم .حیوونت فقط برای خودت عزیزه . شکرخدا هم دیگه کات شدیم . دخترداییم بود

🖤

روز گذشته هم تو اینستا یک کلیپ دیدم دختره رد میشد چندتا سگ بهش حمله کردند دختره هلاک بود اینقدر جیغ کشید یکی نرسید کمکش من همراهش گریه میکردم بعد بالای ده هزارتا کامنت نوشته بودن دختره ادا در میاره سگ باید بهش غذا بدی نباید بترسی 

دلم میخواست نفت بریزم رو همشون یکجا آتیششون بزنم 

من فقط یه قناری ناز دارم 

الان هم چون از من دور شده داره داد میزنه😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

با اینکه حیوانات رو خیلی دوست دارم ولی هرگز نمی تونم بهشون دست بزنم

حیوانات هم آفریده خدا هستن و تو عمرم کوچکترین آزاری ب هیچ حیوونی نرسوندم ‌. اما دوست ندارم با خو م تو خونه زندگیم بیارم سر سفره ای ک میشینم غذا میخورم موی سگ و گربه و کثافطیش رو ببینم

🖤