2777
2789
عنوان

همکارم میگه از وقتی اومدم توی این قسمت همه یاد گرفتن تیپ کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار از سکوت گذشته دوس دارم بزنم توی دهنش😂

ن اینجور شخصیتت هارو محل نزاری جن بار از خودش تعریف کنه جواب نشنوه ضایع میش دیگ نمیگ

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

وای چطور با این اخلاقش دوست صمیمیت شده؟؟؟ این فقط دنبال بزرگ کردن خودشه و خودبزرگ بینی داره.

من باشم قطع ارتباط میکنم.

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
منم از اینجور آدمها دیدم معمولا تو خانوادهایی بزرگ شدن که مردم و از بالا میبینند

نه اتفاقا توی خانواده شلوغ و کم توجهی بزرگ شدن

تجربه م میگه اونایی ک اینکارو میکنن میخوان اون خلا ناشی از قدیم رو اینطوری پر کنن

وای چطور با این اخلاقش دوست صمیمیت شده؟؟؟ این فقط دنبال بزرگ کردن خودشه و خودبزرگ بینی داره. من باش ...

دختر بدی نیس

ولی این اخلاقش کلا روی مخمه

فک میکنن همه از روش نشستن دارن کپی میکنن

وسایل خونش،تیپش،شکلش،ظاهرش

شمال اسکاندیناوی😂 بابا بیخیال اصل موضوع رو‌بچسب دنبال زیر بغل ماری

ن والا تو ایزانم

اصل قضیه ک مشخصه واقعا شخصیتش دچار مشکله و کمبود داره. خدا کمکش کنه.خود شیفتس.

مشکلات روحی روانی  تو افراد زیاد دیده میشه. من ک خیلی میبینم.

برگردیم سرخونه اولمون😂 تیپ کردن  معنا خوبی ندارها😂

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

ن والا تو ایزانم اصل قضیه ک مشخصه واقعا شخصیتش دچار مشکله و کمبود داره. خدا کمکش کنه.خود شیفتس. ...

الکی😂

تیپ رو که کاری نمیکنن😂استغفرالله از دستتت😂😂😂

یه چی گفتم 😂ماااچ

کار از سکوت گذشته دوس دارم بزنم توی دهنش😂

وای دقیقا بعضی وقتها منم همچین چیزی رو می خوام

یه دوستی دارم خیلییی از خودش تعریف می کنه

فکر کن قدهامون مثل همه . بعد اونوقت یبار داشت جلوی من با یه غروری می گفت منم که قدم چون بلنده فلان میشه

حالا قدش ۱۶۵ ...واقعا معمولیه نه بلند .

فقط خدا