2777
2789

وقتی میریم شهر خودمون تازه حس زندگی میکنم تازه شاداب میشم انگار اکسیژن میره توی ریه هام ولی اینجا داغونم😭خودمون کرمانشاهی هستیم و ۷ماهه قشمیم..دلم برا طراوت و انرژی قبل تنگه..جدا از مشکلات مالی این تنهایی و روزمرگی خستم کرده😭دلم برا بازارگردی با مامانم تنگه دلم برا خونمون برا خونوادم برا شهرمون تنگه دلم پیاده روی رفتنای غروبمون رو میخواد..اینجارو اصلا دوست ندارم😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرمانشاهیا خیلی خونگرمن واقعا حق داری دلتنگ بشی اما باور کن یکم دیگه بگذره عادت میکنی

دگ نمیتونم شانس بدمم دوهفتس پام پیچ خورده بزور راه میرم دگ اون بیرون رفتنای شبانمونم کنسل شده مگ دوردور با ماشین ک قشمم کوچیکه زود تمومه

منم کلی ذوق داشتم ک میام قشم و دور از همه زندگی میکنم ولی سخته حتی یتفر نباشه باهاش  بازار بری ...

یمدت تنها باشی عادت میکنی بعد میگردی دوست خوب تایپپ خودت پیدا میکنی، درکل غصه غربتو نخور از کشور ك نرفتی فداتشم بخای غصه بخوری

+خدایاشکرت🤍