2777
2789
عنوان

حالا که بیدارید بگید واسه فردا یا .‌‌.‌. چه تصمیمی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 106 پست
نه گلم‌نفرستش هیچی جز سلامتیش مهم نیست هیچ اتفاقی هم نمیفته

الانم تو خواب بیقراره و همش تکون میخوره و گاهی حرف میزنه.

بمیرم براش.

هنوز یه هفته از خوب شدنش نگذشته بود.

فقط خدا میدونه چه زجری کشید بچه م

خانوم هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی کار دارم  گردگیری ،فرستادن بچه ها به مدرسه ،ناهار،جمه کردن خونه و رخت خواب ها ، شستن ظرف نو ...

واقعا همون بچه کوچیک خودش کلی کاره

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
۷تا۸ونیم زیست ۲ ۸ و چهل وپنج تا ده و ربع فیزیک ۲ ۱۰ونیم تا ۱۲ زیست ۲ ۱۲ و ربع تا ۱۳ چهل و پنج فیز ...

ان شاء الله که موفق باشی با اراده درس میخونم 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
۷تا۸ونیم زیست ۲ ۸ و چهل وپنج تا ده و ربع فیزیک ۲ ۱۰ونیم تا ۱۲ زیست ۲ ۱۲ و ربع تا ۱۳ چهل و پنج فیز ...

خدا قوت 

ان شاء الله که موفق باشی با اراده درس میخونم 

ممنونم ❤😘

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

به این فکر کن که دیگه واسه عید هیچ کاری نداری همین الان انرژی میگیری 

درسته...اما واقعا بریدم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
رفتن به خونه مامان بزرگ  گردش و دور دور  و شب جمع کردن وسایلم

خوش باشی

دخترمو ۹ بیدار کنم باهاش ریاضی کارکنم بفرستمش مدرسه ظهریه بعد ناهار درس کنم خونه مرتب کنم و بشورم و بسابم تا کسی نیست یکی دوساعت رو پایان نامم کار کنم بعد ۵و نیم دخترم میاد ناهار میخوره بعد کلاس زبان باید ببرمش خودم میرم پیاده روی اون تایم بعد میاییم خونه و دوش میگیرم و منتظر شوهر که باید خونه  شامشو بدم و بخوابم

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
من فعلا از ظهر درد شکم دارم  خانوما شما تا حالا درد شکم داشتید ک بگن از تخمدان و کیست و اینا ه ...

برو دکتر اگه شدیدو طولانی شده البته شاید واسه معده باشه