2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال منم هست😅  سقط شش هفته داشتم یه هفته خونریزی البته یکمش مونده دارم قرص میخورم

فعلا که واسه پریودیت زوده.میترسم باز باردار باشم و نفهمم و سقط شه.جلوگیری داشتم ولی خیلیا با جلوگیری هم باردار میشن

من الان هشت هفتمه هفته پنجم بمدت ۵روز ترشح قهوه ای داشتم که باشیاف رفع شد الان توی این هفته دوروزه دوباره ترشح ابکی زرد دارم بنطرتون شماهایی که سقط کردین این علامت سقطه یا پوچی

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

میشه جوابمو بدین نگرانم

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

این سونوی ۵هفته اس که رفتم

من الان هشت هفتمه هفته پنجم بمدت ۵روز ترشح قهوه ای داشتم که باشیاف رفع شد الان توی این هفته دوروزه د ...

فکر نکنم.علامت سقط درده وحشتناکه و خونریزی زیاد.ولی محض احتیاط با دکترت هم صحبت کن

من الان هشت هفتمه هفته پنجم بمدت ۵روز ترشح قهوه ای داشتم که باشیاف رفع شد الان توی این هفته دوروزه د ...

اونایی که هماتوم هم دارن خونریزی و حتی دفع لخته هم دارن که اکثرا با شیاف و آمپول اوکی میشن و بارداری موفقیت آمیزی رو میگذرونن.تو فقط استرس نداشته باش

اونایی که هماتوم هم دارن خونریزی و حتی دفع لخته هم دارن که اکثرا با شیاف و آمپول اوکی میشن و بارداری ...

عزیزم سونو دادم گفت جفت پایینه چیزای سنگین بلندنکنم و احتیاط کنم