2777
2789

که همیشه حسرتش به دلتون موند؟ خودم بچگی یه عالمه اسباب بازی داشتم اما چون خونمون کوچیک بود هیچوقت اتاق نداشتم بچینم🫠یا نتونستم هیچوقت دوستامو دعوت کنم 

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت موهامو بلند نکردم 

تولد دوستام نرفتم 

نرقصیدم 

با دوستام بیرون نرفتم 

به معنای واقعی هیچ غلطی نکردم همه شده حسرت

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

من از پدرمادرم خیلی ضربه خوردم، اتاق نداشتن کوچکترینشه، ترجیح میدم بهش فک نکنم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

من همیشه از ترس اینکه حتی دوستام بیان جلوی در خونه،وحشت داشتم به خاطر همین میان بر میزدم که تعقیبم نکنن،همیشه خدا خونه پر جمعیت و کثیف و دعوا بود

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

نمیدونم چرا چیزایی ک نداشتم اصلا یادم نیست.شاید چون همیشه کار کردمو هرچی دوس داشتم بدون دخالت کسی خریدم و از بچگی استقلال رو تجربه کردم.ولی حسرتپ اینه که چرااااا ازدواج کردم کاااش چرخ روزگار بکامم میچرخید تا بخاطر ایندم مجبور نشم ازدواج کنم.کاش مجرد میموندم و همونجور کار میکردم کاش بد شانسی تو شغلم بوجود نمیومد هعیییی

این جانِ اولی نبود که کندم🖤