2777
2789
عنوان

دیدین بعضی ها دختر زا هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 31 پست
ما کروموزوم xدارم اسپرم مرد حاویx  وy هست حالا بنا به شرایطو سرعت هر کدوم هر کروموزومی برسه x ج ...

همه اینارو میدونم

مسئله اینه ک 

یه مرد اینجا تاثیر گذار نبوده ک 

مردهای سه نسل خانوادمون رو مثال زدم 

یعنی همشون کروموزوم xدارن 

چطوره ک خانواده پدریم همه پسر دارن ۳یا ۴تا 

خوب پدر منم از اون خانواده است 

ولی نسل مادرم دختر زاست 

با مادرم ازدواج کرد و ۴تا دختر داره و ۱پسر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینارو میدونم مسئله اینه ک  یه مرد اینجا تاثیر گذار نبوده ک  مردهای سه نسل خانوادمو ...

خب بستگی به سرعت اسپرم و اینکه کدوم قوی تره هست. خانواده پدری شما ارثی سرعت اسپرم و سلامت اسپرم وایش شاید بیشتره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

حالا طرف شوهرم اینا بکوب پسر میارن از ۱۰ تا بچه ۸تا پسر میشه

ولی طرف مامانم اینا برعکسش هست بیشتر دختر داریم تا پسر🤔

معلوم نی از چیه

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
ژنتیک😐جدیدبودنبود؟عجیب بود نبود؟

منظورم علم ژنتیک هست ک میگه تعیین جنسیت با مرد هست و کروموزم ایکس یا ایگرگ مرد هست ک جنسیت جنین تعیین میکنه

حله؟

ربطی ب این ک مادربزرگ و فلان و فلان دختر زا بودن نداره

بیشتر ب نظر خودم مسئله تو خورد و خوراک خانوادمون هست ک چالشیه و اشتباه  علاقه بسیار زیادی ب غذ ...

افرین دقیقا با خوردنی..شوهرم اینا کلن گرمی جات میخورن..

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت

اره جنسیت با مَرده 

ب چیزای مختلفی ربط داره 

پوزیشن رابطه 

تغذیه 

و.. 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
همه اینارو میدونم مسئله اینه ک  یه مرد اینجا تاثیر گذار نبوده ک  مردهای سه نسل خانوادمو ...

داداش خودت بچه چندم خانوادس؟ 

آیا شما هیچ رژیمی روز تخمک گذاریی چیزی رعایت کردین یا همینجوری اقدام کردین؟؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
داداش خودت بچه چندم خانوادس؟  آیا شما هیچ رژیمی روز تخمک گذاریی چیزی رعایت کردین یا همینجوری ا ...

والا من روز تخمک گذاری رفتم سونو و بعد اقدام کردم 

قبلش هم نمیتونم بگم سفت و سخت رعایت میکردم رژیم غذاییمون رو 

ولی در کل رعایت میکردم ک سردی بیش از حد نخورم 

الان ۶هفته هستم 

ب امید خدا ببینیم ک جنسیت میخواد چی بشه