2777
2789
عنوان

همسرم بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6437 بازدید | 181 پست

ایشه،بچه دوساله انقد لوس نیست

آدم گند بزنه،صب بره مهربزاره اجرا حالش جابیاد،،لا اله،،،

انقد بی جنبه آخه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عقدیم.دیگه میگه زنگ نزن نمیخام دیگه

تورو خدا توهم زنگ نزن 

اشتباه منو نکن 

من تو عقد خیلی خودمو کوچیک میکردم تا زندگیم نپاشه 

الان شوهرم سوار سرم شده 

یه آدمی ک روش نمیشد با من درست حرف بزنه 

حالا فقط بیا ببین چ کارهایی ک نمیکنه

رفته بود نون بخره طوا کشیده بود اومد گفت کسی کاری کمکم نمیکنه خسته میشم ن پسر ن دامادها ب کار ادم نم ...

نه اصلا بی خود نبود

وقتی شما اینجوری درمورد پدرت صحبت می کنی همسرت هم همچین رفتاری می کنه

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست

مگه میشه؟

چه شوخی بوده که در این حد ناراحت شده؟

آدم مگه زن یا شوهرشم بلاک میکنه

ببخشید یاد یه جمله افتادم

میگه تو دوران دوستی وقتی با طرف دعوا میکنی از همه جا بلاکش میکنی گوشی رو خاموش میکنی میگیری میخوابی ولی بعد از ازدواج با طرف دعوا میکنی بلاکش میکنی گوشی رو خاموش میکنی میگیری میخوابی ولی میبینی بعد از چند دقیقه کلید میندازه میاد تو کنارت میخوابه 😑😑😑 تنها کاری که میکنی اینه که پشتتو میکنی بهش میخوابی که همونم نمیذاره و از پشت بغلت میکنه 😑

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
منم گفتم باشه اگه راحتتری با رفتن برو گفت اره راحتترم

جوگیره،،،،،پیگیرش نشو ببین،چکارمیکنه

فک کردم فحش شنیده،یاتهمت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،