2777
2789
عنوان

همسرم بلاکم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6443 بازدید | 181 پست
نه اصلا بی خود نبود وقتی شما اینجوری درمورد پدرت صحبت می کنی همسرت هم همچین رفتاری می کنه

اخه رفتی خریدی دیگه زحمتشو کشیدی چیه ک میدونی این زود بهش برمیخوره میگی.اینم همون ثانیه پاشد رفت

اه مرد شور مردای امروزی که به یه چس بندن این واس تو شوهر نمیشه همین الان گورشو گم کنه بهتره تا دو روز دیگه با یه بچه ولت کنه

محلش نذار اصلا بهش زنگ نزن

ببین مث چی برمیگرده موس موس میکنه راه نیفتی بهش زنگ بزنیا

لوس بچه ننه

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا پیگیرش نشو ،هرچی پیگیر باشی فک میکنه چیه طاقچه بالا میزاره تو بیخیال بشین و جوابشو نده که بگو کسی که با یه شوخی اینجوری بهونه میاره بهتر بره،،اگه بخادت بدون میفته دنبالت

ن دیگه زنگ بزنم چ کنم رفته ب خواهرش گفته من نمیخام این وصلتو

اووو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

مگه میشه؟ چه شوخی بوده که در این حد ناراحت شده؟ آدم مگه زن یا شوهرشم بلاک میکنه ببخشید یاد یه جمل ...

ما ازاین خبرا نیس وقتی قهر میکنه ماها بگذره پیش قدم نمیشه حتی اگه مقصر باشه الان ک تازه بنظرش مقصر نبوده

ن دیگه زنگ بزنم چ کنم رفته ب خواهرش گفته من نمیخام این وصلتو

بنطرم داره زهر چشم میگیره ک با ناز و نیاز برگرده....و پیش خودش میگ از این ب بعد احترامم حفظ میشه...من طبق تجربه میگم اصلا خودتو سبک نکن.....بزار اگ خواست خودش بیاد....اگ هم نیومد بدون الکی منتطر بهونه بوده ک بره.....

من اگ اول ازدواجم یکی اینارو یادم میداد خیلی اوضاع بهتر میشد....هر بار آقا قهر می‌کرد من بخاطر دلتنگی ب هول و ولا می‌افتادم و گریه زاری میکردم ک دلم تنگشه....ریلکس باش اگ بخوادت خودش میاد....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اخه رفتی خریدی دیگه زحمتشو کشیدی چیه ک میدونی این زود بهش برمیخوره میگی.اینم همون ثانیه پاشد رفت

آدم از پسر و دختر، داماد و عروس توقع کمک نداشته باشه 

از غریبه باید توقع داشته باشه؟؟؟؟؟؟

همسرتون خیلی نازک نارنجی تشریف دارن

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست