2777
2789

عمل

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نمیشه رفتم دکتر عمل فقط برای زیباییه

دکتر گف؟ ن بابا زیبایی چی شوهرم 1 ماه پیش عمل کرد تازه مال اون عفونت کرده بود ورم شدید داش اصن تو دو روز جوری شد دیگ اشکش در میومد اینقد بش محل نزاشته بود ک به این روز افتاد بعد عملم رعایت کرد غذاشو خوب شد 

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 
الان درد و چیکار کنم خیلی درد داره

تو آب گرم بشین 

انقدر تو ابگرم و روی بخاری نشستم سوختم دردمم خوب نشد

برو ی دکتر دیگ بهتر ک نمیشع هیچ بدترم میشه البته انجیر و ملین مصرف کن سردی نخور تا شکمت کار کنه 

چیکار وردی خوب شد؟

ی ماه کلا برنج نخوردم. 

مثلا سوپ میخورم کوکو سبزی خورشت با نون. یا هفته ای بار که برنج میخوردم روغن زیتون میریختم که سفت نشه شکمم آبم خیلی خوردم.خوب زخمام بسته شد

❤چه حکایت عجیبی دارد پاییز عاشق را عاشق تر می کند و تنها را تنهاتر🍁
برو ی دکتر دیگ بهتر ک نمیشع هیچ بدترم میشه البته انجیر و ملین مصرف کن سردی نخور تا شکمت کار کنه  ...

من شنیدم گرمی شکمو سفت میکنه سردی شل میکنع اگ اطلاعی داری بگو ممنون 

ی ماه کلا برنج نخوردم.  مثلا سوپ میخورم کوکو سبزی خورشت با نون. یا هفته ای بار که برنج میخوردم ...

انقدر روغن زیتون وسبزی خوردن و کاهو و گوجه و خیار خوردم  ولی چند روزه شکمم سفته