2777
2789
عنوان

من خیلی بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 16 پست
اونوقت میگن فلانی رو بیشتر دوس داری و منو کمتر و..... گریه و مجددا دعوا و.... آخ مخم تاب برداشت

باید برای خونه قانون بزاری و همه حتی خودت انجامش بدی اوایل سخته اما به مرور عادت میکنن خونه ما حتی جایزه داداش پسر بد داشتیم بچه های من پسر هستن همیشه داداش پسر بد کلی فیس جایزه رو میداد پسر بد هم میکفت من از الان پسر خوبی میشم دفعه بعدی من جایزه داداش پسر بد رو میبرم بعد ما بهش می‌گفتیم عمرا بتونی اونم میگفت از لج شما بهترین پسر دنیا میشم سعی کن با شیطنت و به کار گرفتن مغزشون مدیریت کنی هر کدوم از بچه هام که بگن اون یکی رو بیشتر دوست داری میگم آره خنگول خان تازه فهمیدی بعد همون موقع به اون یکی میگم خیال برت نداره اینطور میگم این خنگول اذیت کنم وگرنه من هیچ کدومتون رو دوست ندارم    بچه ها افعال منفی و برعکس گفتن رو بیشتر دوست دارن گاهی اوقات خلوت مادر پسری بزار یا مادر دختری با هم حرف بزنید بعد باهاشون درد دل کن بگو چقدر دوستشون داری و چه چیزایی خوشحالت میکنه یا ناراحت میشی بعدم بگو دلم میخواد دخترم یا پسرم اینطور باشه و....

باید برای خونه قانون بزاری و همه حتی خودت انجامش بدی اوایل سخته اما به مرور عادت میکنن خونه ما حتی ج ...

عزیزم

ممنون بابت توضیحاتتون

سعی میکنم اجرا کنم

اما قسمت داداش بد و افعال معکوس رو به یه روش دیگه اجرا کنم

چون قبلا استفاده کردم و اثر منفی داشته و پسرم همیشه تو خلوت خودش زیر لب زمزمه میکرده ک کسی منو دوس ندارا و گریه میکرد

درواقع میگن بهشون نباید بگیم پسر خوب و پسر بد

باید بگیم فلان کارت خوبه یا فلان کارت بده

هم پسرم هم دخترم بشدت روحیه حساسی دارن و توان پذیرش این جور شوخیا رو ندارن

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.