خانمهایی که به عربی محاوره (لهجه) مسلط هستین، یه خانمی از اشناهامون عربه و پسرش ازدواج کرده، میخوام ازدواج پسرشو بهش تبریک بگم.صرفا یه تبریک ساده نباشه، همراه با ارزوی خوشبختی و اینا باشه.
چون که خدا همه چیز را دید و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺 خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌 واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
دیونه اینکه همش فارسیه فقط ال ب کلمه ها اضافه کردی
پَ فکر کردی عربی بلدم؟😁😁😁
آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺 خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌 واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏