2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

290 بازدید | 24 پست

سلام دخترا.من ده ساله متاهلم.خانواده ی همسرم ازهمون اول سردبودن باهام.خونمونم تویه حیاطیم به اسممونه ساختموناجداست.شوهرم برای کارراه دورمیره اکثرااوقات مثلاچندماه یه بارمیادفعلانمیتونم برم پیشش هزینه هابالاست.مادرشوهرپدرشوهرم آدمای ساده ودهن بینی هستن مادرشوهرم خیلی زیادبدعروسارواینوراونورمیگه همه فکرمیکنن سادست ولی من دلم میشکنه ازکاراشون مخصوصاپدرشوهره که هی خودشوترش میکنه مخصوصااین اواخرکه سریه موضوعی به پدرم فحش دادازاونموقع نرفتم خونشون باهاشون قهرشدم دختراشم آدمواصلانمیپرسن تاوقتی میری خونه ی مادرشون خوبن ولی وقتی نمیری اصلانمیگن زنداداشمون یه حالی بپرسیم خودشم تحصیلکرده ان.ماحیاطمون مشترکه مجبورم شوهرم رفتنی ماشینوبذارم توحیاط که اینجوری چشم توچشم میشیم ومن احساس حقارت دست میده که چرااومدم خونه به نامم کردن اونم مجبورشدن البته میخواستن بخاطرمشکل مالی طلاق نیگیریم شوهرمم مثل یه فرشته مهربون وپشتمه خلاصه پنجشنبه هادختراوعروسای دیگه جمع میشن از۴تاجاری فقط بایکی ارتباط دارن دوتاش دورن دوتام نزدیکیم اوناهم تقریباقهرن باهاشون من حرصم میگیره وخیلی اذیت میشم وغمم میادازبیتفاوتیشون ناراحت میشم بنظرتون من چطوررفتارکنم وقتی شوهرم خونه هست مشکلی نیست ولی وقتی تنهام نمیدونم چیکارکنم خانوادم هستن وخیلی وقتامیرم اونجاولی میخوام لج کنم همیشه خونم بمونم چون اوناکیف میکنن وقتی میرم خونه ی بابام بنظرتون باهاشون چیکارکنم کلاقطع رابطه کنم یاآشتی کنم اینم بگم کلاتنش زیاددرمیارن اصلاعروس به هیجاشون نیست خیلی سردن وقتی گلایه میکنی هم به یه ورشونه ولی وقتی پیششونی میگن میخندن خوبن ولی وقتی نیستی انگارنیستی کلانمیگن ببینیم کجاست بی معرفتن😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه کاریت ندارن بده ؟؟

وقتی با همسرت میری خوش بگذرون 

وقتی همسرت نیست به کارات برس و برات مهم نباشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

وا زندگی خودتو بکن  بهتره که تا وقتی هستی باهاتن وقتی نیستی پیگیر نیستن اگه دائم سرشون تو ...

تازه بهتره الکی باهاشون در نیفتی چون بالاخره رو‌پسرشون نفوذ دارن 

و دلسردش میکنن 

فقط بصورت نمادین باش 

همونطور که خودشون نمادینن

وا زندگی خودتو بکن  بهتره که تا وقتی هستی باهاتن وقتی نیستی پیگیر نیستن اگه دائم سرشون تو ...

آخه خیلی بی محبتن فضول نیستن اصلاولی خب من شرایطم فرق میکنه زیادتنهامیمونن بچه هم ندارم خب اینایه ابرنمیگن این عروس چیکارمیکنه خب من چطوربدم نیادازاین بیتفاوتی

ببین تو فامیل با کی جر دارن

با اون رفیق شو و رفت و آمد کن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

ماهم وقتی زنداداشام بیان تو جمعمون میگیم میخندیم وقتی نیان نمیگیم بیان 

فک میکنیم شاید راحت نیستن یا دوس ندارن اجبار نکنیم

شخصا من دوس ندارم وقتی شوهرم نیس مادر شوهرم دعوت کنه 

قبلا میکرد غیر مستقیم فهموندم

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑

به نطرم تو هنوز دنبال محبتشونی برا همینه داری رنج میکشی 

با احترام باش باهاشون 

اونا و وارهای بدشدنو به خدا بسپار 

و فقط و ففط وقتایی که از ته دل بخاطر دل خودت میخوای برو پیششون .تینطور دیگه نمیسوزی که چرا دوسم ندارن 

خوب تو هم دوسشون نداشته باش مثل یه همسایه برخورد کن 

منم خونه مادرشوهرم میکشم چی میگی

اینکه کاریت ندارن بده ؟؟ وقتی با همسرت میری خوش بگذرون  وقتی همسرت نیست به کارات برس و برات م ...

نه بدنیست ولی اصلانمیپرسن آخه.بعدشم پدرشوهرم یجوریه بارومیکنی مادرشوهرم تاحالایه بارنگفته پاشویه باربیاخونمون شوهرت نیست هیچ محبتی نمیکنن دختراشم تاوقتی هستیی باهات حرف میزنن رفتی خونت صدسالم نیای نمیپرسنت خب من چیکاردارم همچین آدمایی رو

نه بدنیست ولی اصلانمیپرسن آخه.بعدشم پدرشوهرم یجوریه بارومیکنی مادرشوهرم تاحالایه بارنگفته پاشویه بار ...

من خودم همین مدلیم آخه 😅

نه کاری به کسی دارم نه خوشم میاد کسی کاریم داشته باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

آخه خیلی بی محبتن فضول نیستن اصلاولی خب من شرایطم فرق میکنه زیادتنهامیمونن بچه هم ندارم خب اینایه اب ...

حساس نشو عزیزم 

اگه خیلی دوست داری بهشون محبت کن تو بهشون محبت کردن یاد بده 

شاید واقعا بلد نیستن

نه بدنیست ولی اصلانمیپرسن آخه.بعدشم پدرشوهرم یجوریه بارومیکنی مادرشوهرم تاحالایه بارنگفته پاشویه بار ...

به نطرم کارشون درسته .یعنی ایرادی نیست که تا نیستی دنبالت نمیان

چون شاید ارتباطو به خودتون سپردن و مدیریت رابطه رو 

اینطور بهتره به تفع شماست 

مادرشوهر من یه زمانی خیلی سراغ میگرفت و من اذیت میشدم این حس بهم دست میداد به زور میخواد بکشونه خونشون 

الان مثل اقوام شما شده خیلی راحتترم