2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست
ماهم وقتی زنداداشام بیان تو جمعمون میگیم میخندیم وقتی نیان نمیگیم بیان  فک میکنیم شاید راحت نی ...

آخه وقتی ازش خبری نباشه یاشوهرش خونه نباشه چطوردلت میادنپرسی.وقتی شوهرم مثلادوماه نیست من خونه ی بابامم خب وظیفشونه یه باریه پیام بدن زیادنه ولی انگارنه انگارخب من همچین فامیلی رومیخوام چیکار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه وقتی ازش خبری نباشه یاشوهرش خونه نباشه چطوردلت میادنپرسی.وقتی شوهرم مثلادوماه نیست من خونه ی باب ...

دیدگاه ما اینجوریه ک کاری ب کارش نداریم و دخالت نمیکنیم 

البته ما عروسامون راضین.سه تا شون با بابام تو ی ساختمونن هر ۵ شنبه جمع میشیم خ بابام دوست داشته‌باشن اونام میان . مام فقط عید ب عید میرین خونشون.  با وقتی خدایی نکرده بفهمیم سرماخوردگی یا مشکلی دارن زنگ میزنیم . هم اونا احترام نگه میدارن هم ما

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
به نطرم کارشون درسته .یعنی ایرادی نیست که تا نیستی دنبالت نمیان چون شاید ارتباطو به خودتون سپردن و ...

نه چرابه دختراش واونیکی عروسش خوبن دختراش ویکی ازعروساش هرپنجشنبه قرارمیذارن بابچه هادورهم جمع میشن نه اینکه من بدباشماولی چون قطع کردم دیگه منونمیبینن وبااینکه دعوای آخرتقصیرش پدرشوهرم بودولی اصلامعذرت خواهی نکردمنم آشت نشدم

دیدگاه ما اینجوریه ک کاری ب کارش نداریم و دخالت نمیکنیم  البته ما عروسامون راضین.سه تا شون با ...

شماابزرگتون محترمه وقتی پدرشوهرم بهم توهین کرداصلانیومدمعذرت خواهی کنه تاحالاکه چندماهه قهرم اگه مادرپدرخوبی بودن نمیداشتن اینهمه مدت قهرباشیم کم مونده یه سال بشه چون تویه حیاطیم اذیت میشم

ول کن شرشون کم منم با مادرشوهرم همسایم قهرم باش اینم هرچی دهنش میومد میگفت

منم قهرشدم دیگه کاش برای من توروبدمیگفت جواب میدادن ولی میره پیش هرکسوناکس ابروی عروسارومیبره توروی آدم مهربونه ولی خب فقط توحرفه نه میگه بیانه دعوت میکنه بچش شده رتفه عراق واسه کاراین حتی زنگ نزده حالشوبپرسه

شماابزرگتون محترمه وقتی پدرشوهرم بهم توهین کرداصلانیومدمعذرت خواهی کنه تاحالاکه چندماهه قهرم اگه ماد ...

اووووو ن بابام و مامانم بیشتر از ما عروسامونو دوس دارن 

پدرشوهر آبجیم با آبجیم بد حرف زد حتی غیر مستقیم عذر خواهی کرد روی خواهرمو بوسید سرشو بوسید بازم خواهرم کینه گرفته هر ۱۰ بار ک زن میزنن یا میان خونش این یه بار میره .باهم همسایه ان .تو هیچ جشن و دورهمی شونم شرکت نمیکنه 😐

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
اووووو ن بابام و مامانم بیشتر از ما عروسامونو دوس دارن  پدرشوهر آبجیم با آبجیم بد حرف زد حتی غ ...

آره آدم دلش میشکنه بخدامن درکش میکنم ماخودمونم عروس داریم ولی بابام ایناخیلی هواشودارن ولی پدرشوهرمن زیادی مغروره هفتادسالشه شوهرمم باهاش حرف نمیزنه میگه اگه اون پدرواقعی بودنمیتونست اینهمه مدت بامن قهربمونه پدرشوهرم میخوادمامنتشوبکشیم.سنتی فکرمیکنه میگه من بزرگم