2777
2789
عنوان

خاله ام ما را دعوت نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیه گریه کرد 

خاله ام 

چون به بقیه خاله هام زنگ زده اونها گفتن ما عقد نمی یایم 

مامانم گفت ما هم شاید نیاییم چون دختر ام میخواد بره دانشگاه پسر ام هم نیست بعد شروع کرد به گریه کردن و گفت اصلا بچه هات مهم نیست و... به این خاطر بقیه خاله هام گفتن نمی‌آییم چون یک ماه به همه میگفت من هیچ کس را دعوت نمیکنم انتظار نداشته باشید و... خب هیچ کس هم آماده نیست 

چرا اینکارارو میکنه دلیل خاصی داره؟ 

نه هیچ دلیلی نداره همیشه همینطوره کلااااا 

یک بار پارسال رفتیم خونه شون بعد به ۲۴ ساعت نزاشت برسه زنگ زد اینقدر فحش به مامانم داد بدون هیچ دلیلی 🥲

بابا بخدا انقدر گرونیه بیچاره فامیل میترسن یه مراسم داشته باشن 

اما خالت اشتباهش اینه که مثل آدم توی فامیل نمیگه نمیخوام مراسم بگیرم چون خرجش زیاده

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
نه هیچ دلیلی نداره همیشه همینطوره کلااااا  یک بار پارسال رفتیم خونه شون بعد به ۲۴ ساعت نزاشت ب ...

بهترین کار قطع رابطه است

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خب اخه وایسا مراسم های شما اومدن؟ اگه نه که اوکیه و شما هم باید احترام بزارین اما اگه اومدن خوب نیس ...

هیچ وقت نمیاد🤦 بابام رفت کربلا به روی خودش هم نیاورد