2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس برای چی خوبه؟ ممنون میشم اگر شما ورزش تی ارایکس انجام میدین تجربیاتتون در اختیارم بذارید

ن عزیزم من کار نمیکنم،ولی تی ار ایکس عضلاتو قوی میکنه و ی هیکل عضلانی بهت میده 

بنظرم واسه چربی سوزی فیتنس بهتره و بعد از چربی سوزی تی ار ایکس،ک البته من خودم بعد از چربی سوزی بدن سازیو انتخاب کردم چون ک دوست داشتم حجم هم بگیرم 

ن عزیزم من کار نمیکنم،ولی تی ار ایکس عضلاتو قوی میکنه و ی هیکل عضلانی بهت میده  بنظرم واسه چرب ...

یعنی تو جمع شدن بازو و اب شدن شکم تاثیری نداره؟

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
یعنی تو جمع شدن بازو و اب شدن شکم تاثیری نداره؟

ن زیاد،نمیشه ب عنوان ی ورزش چربی سوز بهش نگاه کرد،ی ورزش سخت و استقامتیه،شما بعد از چربی سوزی بری سراغ این ورزش فوق العاده میشی 

میگم استقامتیه چون تصور کن تو کل وزنتو تو دوتا کش تو دستت داری،و خوبیش اینه ک این ورزش خیلی بدنو منعطف میکنه و خلاصه ک خیلی خوبه 

اما واسه چربی سوزی حقیقتش ندیدم کسی بره سمتش

ن زیاد،نمیشه ب عنوان ی ورزش چربی سوز بهش نگاه کرد،ی ورزش سخت و استقامتیه،شما بعد از چربی سوزی بری سر ...

مرسی عزیزم از راهنماییت😘

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍