فامیل مارو فقیر میبینن چون بابام کارگر هست حالا که من استخدام شدم دلم میخواد وقتی حقوق پرسیدن جواب بدم که شان خانوادمو بالا ببرم اما از طرفی میگم حقوق شخصیه ممکنه حسودی کنن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با دونستن حقوق شما شان خانواده بالا نمیره، فقط راه برای فضولیای بعدیشون باز میشه. اگه مجردی هی میچرسن پس خودت جهازتو میخری دیگه؟ اینو خودت خریدی اونو خودت خریدی؟ اگه متاهلی هی میچرسن تو خونه خرج میکنی؟ شوهرت پول میده؟ و هزار تا سوال بیخود دیگه
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
هرکی این سوالو پرسید با پشت دست بزن توو دهنش یعنی چی آخه؟؟؟ هنوزم از این بی فرهنگیا هست؟؟؟؟
هرکی پرسید بگو خداروشکر انقدری هست که رضایت بخش باشه بعدشم یه چشم غره غلیظ برو تا حساب کار دستش بیاد و فوضولی نکنه
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم