2777
2789
عنوان

سقط مكرر…شیراز تهران اصفهان

197 بازدید | 6 پست

بچه ها تا الان سه تا سقط داشتم

اولي ٨ هفتگي با قرص تو بيمارستان

و دومي و سومي هفته ۵ خود به خود😔

خودم شیرازم دکتر گویا مددی چند تا ازمایش داد که گفت مشکلی ندارید…تروخدا اگر دکتر خیلی خوب تهران یا اصفهان برای سقط مکرر میشناسید بهم معرفی کنید🙏🏻

عزیزم خب شاید مشکلی نداری. منم پیش گویا مددی وقت گرفتم منم سقط داشتم یه دونه. دکتر خوبی هستن یا نه؟؟ ...

عزیزم من چندبار سقط داشتم از سقط دوم پیش ایشون بودم

تیکه تیکه ازمایش میده همشو کامل نمیده حس میکنم پولکی شده میخواد بیشتر بری پیشش.باز ماه قبل سقط داشتم.یه سر دکتر چوبک و دکتر رستمی هم برو.تاکید کن خود دکتر رستمی ببینتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چندبار سقط داشتم از سقط دوم پیش ایشون بودم تیکه تیکه ازمایش میده همشو کامل نمیده حس میکنم ...

ممنونم عزیزم ایشالا شما هم نتیجه بگیرید . البرزی و رستمی که اول دستیاراشون می‌بینند!!

عزیزم من چندبار سقط داشتم از سقط دوم پیش ایشون بودم تیکه تیکه ازمایش میده همشو کامل نمیده حس میکنم ...

توی اپلیکیشن گهواره یه خانمی بود پیش مژده تواضع رفته بود می گفت آزمایشهام مشکل نداشته ولی چون دو تا سقط داشتم دیگه برام دارو رو شروع کرده و الان هم هفته پانزده بود 

ممنونم عزیزم ایشالا شما هم نتیجه بگیرید . البرزی و رستمی که اول دستیاراشون می‌بینند!!

قربونت گلم انشالله 

من که رفتم گفتم میخوام خود دکتر رستمی منو ببینه و قبول کردن