2777
2789
عنوان

خانما با همسرم چکار کنم؟

128 بازدید | 17 پست

چند وقت پیش حدود دو ماه پیش به داداشش پول قرض داده بود، خودش خیلی قسط داره، جوری که من خیلی مراعاتشو میکنم، بعد هنوز دو ماه نگذشته، باز به همون ادم قرض داده، قرض او‌ن برنمیگردونه، فوقش یک سومیو برگردونه اونم اگه برگردونه،بار اول به روش نیاوردم، اینبار گفتم، دعوا کرد گفت خوب کردم حالا قهر کرده نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش منطقی و آروم صحبت کن نه طلبکارانه که در مقابلت جبهه بگیره. اگه بازم گوش نکرد و براش مهم نبود شما هم ول کن دیگه بهش چیزی نگو.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
باهاش منطقی و آروم صحبت کن نه طلبکارانه که در مقابلت جبهه بگیره. اگه بازم گوش نکرد و براش مهم نبود ش ...

اخه اون پول برا زندگیمونه، من اینهمه مراعاتشو‌میکنم، تازه اونروز همینجوری گفتم یه وسیله میخام بگیرم، گفت فعلا پول ندارم فرداش قرض داد

الان ی تاپیک دیگه همون موضوع بود رعایت نکن دیگه،خرج کن و پس انداز کن واسه خودت وقتی پولی ک تو از خ ...

اخه میگم مثلا پول بده یه چیزی بگیرم، میگه فعلا قسط دارم، ضروریاتو میگیره ولی مثلا بخام پرده عوض کنم میگه ندارم، ولی قرض میده،

اخه اون پول برا زندگیمونه، من اینهمه مراعاتشو‌میکنم، تازه اونروز همینجوری گفتم یه وسیله میخام بگیرم، ...

شما درست میگی و حق داری. باهاش صحبت کن و همین ها رو براش توضیح بده. 

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
همسره شمام اینجوریه؟ دو روزه اعصابم خراب شده، اونشب اصلا حالم بد شده بود

چن سال پیش ی وام گرفتیم ک نصفشو خرج خواهرش کرد ی مشکلی پیش اومد واسش،میگم اشکال نداره دستش تنگ بود،اصلا پس نداد ک هیچ قهرم کردن ک چرا نزاشتی بیشتر خرج کنه

الان ک وضعش خوبه خواهرش دلش نمیاد ی هزار تومنی خرج بچه من کنه ی کادویی ی خوراکی چیزی

الانم پول ب اونیکی خواهرش میده ک بره جنس بگیره و بفروشه سودشو برداره و اصل پول مارو بده،حسابمون هم تجاریه کلی مالیات باید بدیم بخاطر سود خانوم،چن روزماهم بحث داشتیم گفت نمیده ولی میخوام ب روی خواهرش بیارم ک ما تا حالا چقد ضرر کردیم تا دیگه حساب کار. دستش بیاد

چن سال پیش ی وام گرفتیم ک نصفشو خرج خواهرش کرد ی مشکلی پیش اومد واسش،میگم اشکال نداره دستش تنگ بود،ا ...

منم تصمیم دارم تو‌جمع که دعوت شدیم، بگم یه همکارشهمش از ما پول میگیره، همسرمم قسط داره ولی نمیتونه نه بگه، اینجوری خوبه؟