2777
2789
عنوان

حامله هستم نمینونم صبحونه بخورم

272 بازدید | 14 پست

5هفتم قبل از بارداری لصلا صبحانه نمیخوردم 

ساعت12ناهار میخوردم

اما الان صعف میکنم هر کاری میکنم نمی تونم نون و پنیر یا چیزی بخورم  حالا من چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن ندارم  فقط سوزش سردل و ضعف از گشنگی اما نمیتونم بخورم

خب عزیزم پنیر نخور، چیزی ک دوستداری بخور ،مث نیمرو مث شیر ،ابمیوه ، 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

هر چیزی میلت میکشه بخور

میوه.مغزیجات.تخم‌مرغ.کیک خونگی و ...

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

نون پنیر چیه آخه

صبحونه مقوی بخور 

نیمرو، املت سبزیجات، هلیم، کاچی، خورش لوبیا، دال عدس 

اونایی که زمان بره از روز قبل درست کن صبح ها گرم کن بخور

صبحونه وعده مهمیه حتی ناهار نخوری باید صبحونه بخوری

ابمیوه و. کیک دوس دارم  اما  ضرر نداره اخه خیلی شیرینه مترسم قند بگیرم

چرا زیادش ضرر داره اونم واسه وعده صبحانه مخصوصا که شما باردارم هستی چیزای دیگه امتحان کنید پنیر گردو ، پنیر سبزی ، پنیر خیار یا گوجه ، کره مربا ، کیک خونگی و شیر ، گردو عسل نیمرو ، املت ، خامه عسل ، خامه مربا و ...

ن ندارم  فقط سوزش سردل و ضعف از گشنگی اما نمیتونم بخورم

منم اینطوری بودم ولی من بشدت حالت تهوع داشتم دخترم که میرف مدرسه یه نون سنگک تازه میگرف با پنیر تبریزی و بوی خیار و گوجه که میخورد به مشامم اشتهام میومد شما هم حتما گوجه خیار کنارش بخور تخم مرغ آبپزم یدونه بخور خوبه برات

ابمیوه و. کیک دوس دارم  اما  ضرر نداره اخه خیلی شیرینه مترسم قند بگیرم

عزیزم ابمیوه طبیعی خودت بگیر ، کیکم سعی کن خودت درست کنی کمتر شکر توش بریزی یا از شیرینی های محلی درست کن یا بیسکویت بدون قند و شکر بگیر 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶