2777
2789

من انجام دادم این سوره ها برای دیدن مطلوب درخوابه فقط برای دیدن همسر نیست 

من دیشب خوندمشون ومیخواستم ببینم که با این ادم ازدواج میکنم یانه توی خواب دیدم که خونمون خیلی شلوغه مثل زمان عروسی دیدم مامانم داشت برام لباس سفید میدوخت خودش 

ولی یجوری بودکه انگار عروسی خونه مانبودیجای دیگه بود

بنظرتون تعبیرش چیه؟

میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمس لیل تین فلق ناس توحید عزیزم نظرت درموردخوابم چیه بنظرت تعبیرش چی میشه؟

عزیزم شما نیتت اون بوده

حتما با ایشون ازدواج میکنی

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

انشالله خیره عزیزم 😍😍😍

من خوندم ولی چیزی ندیدم

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
عزیزم شما نیتت اون بوده حتما با ایشون ازدواج میکنی

خداازدهنت بشنوه 

من چندمدت پیش هم بدون خوندن این سوره ها این اقاروتوی خوابم دیدم که شوهرمه اصلا به فکرشم نبوده چندسال بودکه ندیده بودمش که بعدچندماه امدخواستگاریم ولی خانوادم ردش کردن

میشه 
خداازدهنت بشنوه  من چندمدت پیش هم بدون خوندن این سوره ها این اقاروتوی خوابم دیدم که شوهرمه اصل ...

عه خب شما دوسش داشتید چرا رد کردن

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
دخالت بقیه باعث شد ازدستش بدم درواقع خانوادمم راضی بودن ولی..😔

آخی عزیزم انشالله بهش برسی