2777
2789
عنوان

کیا دکوپاژ کار کردن سوال دارم ؟؟

3118 بازدید | 32 پست
منظورم دکوپاژ روی سطوح است .ببخشید ننوشتم تو عنوان دکوپاژ مو نه .
من سطح را پرایمر زدم و رنگ اکریلیک با قلم نرم در جهت رفت و برگشت زدم اما باز هم رد قلمو رو کار میمونه باید چیکار کنم ؟؟.
روی چوب کمتر اما روی فلز و شیشه خیلی مونده . چند لایه رنگ زدم اما باز همونه.
باید چیکار کنم ؟؟ با آب قاطی کنم رنگ اکرولیک را یا نه .
کلا اشکال از کجاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامی ارشام جون من یه سوال داشتم ازشما برچسب دکوپاژاز کجای تهران میشه خرید؟ من تهرانم چندجاتو محله مون رفتم خرازی بود نداشتن گلم برای تخم مرغ هفت سین میخوام میشه راهنمایی کنی؟مرسی
بـــــ♥ــــاران کمی آهسته تر، اینجا کسی در خانه نیست من ماندم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست....♥♥♥♥♥
مامی جون ایستا دارم میخوام فروشگاهه باشه تا حضوری برم بخرم اره میشه پرنیت رنگی گرفت میخوام طرح رو حاضری بخرم جایی رو میشناسی بهم ادرس بدی دوس جونم بازم ممنون
بـــــ♥ــــاران کمی آهسته تر، اینجا کسی در خانه نیست من ماندم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست....♥♥♥♥♥