2777
2789
عنوان

کیا دکوپاژ کار کردن سوال دارم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3119 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چوب رو سمباده نرم میزنیم ولی من شیشه و فلز رو میشورم با مایع وکامل خشکش میکنم با دستمال و پلی استر رو هم سمباده نرم میزنیم و من روو پلی استر ی دفه الکل چوب فک کنم اسمش هست قهوه ای هست زدم بعد رنگ روش اوردم ولی بقیه پلی استرامو نزدم خوبم شدن تفاوتی ندیدم اسم الکلش رو اگه خاستی باید برم وسایلمو دربیارم برات بگم عزیزم
وای عزیزم یک دنیا ممنون لطف کردی خانومی دستت درد نکنه . تو اینستا از هر کی پرسیدم گفتن خیلی تکنیک داره و اینا باید ثبت نام کنم برای آموزش. پس با آب رقیق کنم و بزنم خوب میشه راستی چوب را سمباده میزنیم شیشه و فلز را نه درسته ؟؟
اره عزیزم چوب رو سمباده میزنیم ولی شیشه و فلز رو فقط میشوریم و تمیز میکنیم سطحشو، ولی چوبو نشور چون ممکنه بخاطر ابی که به سطح اولیش خورده باد کنه،با سمباده شماره صدو خورده ای اینا منظورم همین سمباده هاس که ورق مانند هست و پشتش ابی رنگه مارک رنگ اکریلیکتون چیه ببین روش نوشته بر پایه اب یا تینر بیشتری هاشون اب هست حالا بازم نیگا کن گلم فدات