2777
2789
عنوان

آخه چراااااا🤕🤕🤕🤕🤕

297 بازدید | 20 پست

من چرا صبح ها از ۵ صبح تا ۹ صبح اسهال شدید میشم بعدش خوب میشم چراااا؟ تورو خدا هرکی مثل منه یا میدونه بگه😔 نابود شدم دیگه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سندروم روده تحریک پذیر . برو دکتر حتما

خودمم حدس میزدم🥲 باید ازمایش بدم اگر بله چ ازمایشی؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

احتمالا استرس داری

نه اصلا استرس ندارم مخصوصا ۵ صبح چ استرسی فقط میخوام بخوابم تا ۶ صبح خودمو نگه میدارم جلو شوهرم نرم دستشویی ۶ تا ۹ خیلی شدید اسهال میشم آبه آب🥺 

دلتو شب ها بپوشون با گن شتری یا پارچه و شال پشمی 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
یه مدت آب انار بخور. جمع میکنه

اخه همیشگی نیست واسه همین چیزی برای سفتی شکم نمیخورم 🥲 فقط تو این تایم هایی ک گفتم اذیتم

بدنتون پاکسازی میشه بد نیست تا جایی که املاحتونو از دست ندید 

صبح ها شیر و آبمیوه نخورید 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ویژگی‌ها و شرایط زیر ممکن است خطر ابتلا به این سندرم را افزایش دهد:

• سن کمتر از ۵۰ سال
  • زن بودن (استروژن‌درمانی قبل یا بعد از ياسگي نیز یکی از فاکتورهای خطر برای بروز سندرم روده تحریک پذیر است.)
  • داشتن سابقه خانوادگی سندرم روده تحریک پذیر، زیرا ژن‌ها ممکن است مانند فاکتورهای محیطی در بروز بیماری نقش داشته باشند.
  • داشتن مشکلات روحی مانند اضطراب، افسردگي، اختلالات خواب و غیره
  • داشتن سابقه سوءاستفاده جنسي ( از سمت باسن)، فیزیکی یا عاطفی
من هر روز صبح با دفعم مشکل دارما یا یوبسم یا اسهال ،ینی اصن دیگه دوس ندارم غذا بخورم ،چون تو پ س داد ...

وای منم شبها یوبسم صبح ها اسهال 🥺 اخه چیزی هم نخوریم میمیریم از لاغری ک

آخرشب چیز خاصی نمی خوری.مثلا شیر یا قرص خاصی

ن اصلا عین همیشه ام