saarire مدیر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9714 عنوان آخه چراااااا🤕🤕🤕🤕🤕 | مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 20 پست من چرا صبح ها از ۵ صبح تا ۹ صبح اسهال شدید میشم بعدش خوب میشم چراااا؟ تورو خدا هرکی مثل منه یا میدونه بگه😔 نابود شدم دیگه فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔 1402/11/23 | 08:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9714 دلتو شب ها بپوشون با گن شتری یا پارچه و شال پشمی اینکارم کردم فایده نداره فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
سلامت2024 عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 427 ویژگیها و شرایط زیر ممکن است خطر ابتلا به این سندرم را افزایش دهد:سن کمتر از ۵۰ سالزن بودن (استروژندرمانی قبل یا بعد از ياسگي نیز یکی از فاکتورهای خطر برای بروز سندرم روده تحریک پذیر است.)داشتن سابقه خانوادگی سندرم روده تحریک پذیر، زیرا ژنها ممکن است مانند فاکتورهای محیطی در بروز بیماری نقش داشته باشند.داشتن مشکلات روحی مانند اضطراب، افسردگي، اختلالات خواب و غیرهداشتن سابقه سوءاستفاده جنسي ( از سمت باسن)، فیزیکی یا عاطفی
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9714 ویژگیها و شرایط زیر ممکن است خطر ابتلا به این سندرم را افزایش دهد: سن کمتر از ۵۰ سال زن بودن ... اینارو هیچکدوم ندارم فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
cms عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 15377 وای منم شبها یوبسم صبح ها اسهال 🥺 اخه چیزی هم نخوریم میمیریم از لاغری ک من تنها کاری ک میکنم اینه ک شبا قبل خوابم انجیر و زردآلو خیس داده میخورم ،صبحا کمی بهترم ،ولی در کل بگم من روده ی تحریک پذیر دارم ک دلیل اصلیش استرسه
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9714 من تنها کاری ک میکنم اینه ک شبا قبل خوابم انجیر و زردآلو خیس داده میخورم ،صبحا کمی بهترم ،ولی در کل ... من اگه شب اینارو بخورم صبح نابودم ک فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔