2777
2789
عنوان

آخه چراااااا🤕🤕🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 20 پست
دلتو شب ها بپوشون با گن شتری یا پارچه و شال پشمی 

اینکارم کردم فایده نداره

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ویژگی‌ها و شرایط زیر ممکن است خطر ابتلا به این سندرم را افزایش دهد:

• سن کمتر از ۵۰ سال
  • زن بودن (استروژن‌درمانی قبل یا بعد از ياسگي نیز یکی از فاکتورهای خطر برای بروز سندرم روده تحریک پذیر است.)
  • داشتن سابقه خانوادگی سندرم روده تحریک پذیر، زیرا ژن‌ها ممکن است مانند فاکتورهای محیطی در بروز بیماری نقش داشته باشند.
  • داشتن مشکلات روحی مانند اضطراب، افسردگي، اختلالات خواب و غیره
  • داشتن سابقه سوءاستفاده جنسي ( از سمت باسن)، فیزیکی یا عاطفی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویژگی‌ها و شرایط زیر ممکن است خطر ابتلا به این سندرم را افزایش دهد: سن کمتر از ۵۰ سال زن بودن ...

اینارو هیچکدوم ندارم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

وای منم شبها یوبسم صبح ها اسهال 🥺 اخه چیزی هم نخوریم میمیریم از لاغری ک

من تنها کاری ک میکنم اینه ک شبا قبل خوابم انجیر و زردآلو خیس داده میخورم ،صبحا کمی بهترم ،ولی در کل بگم من روده ی تحریک پذیر دارم ک دلیل اصلیش استرسه

من تنها کاری ک میکنم اینه ک شبا قبل خوابم انجیر و زردآلو خیس داده میخورم ،صبحا کمی بهترم ،ولی در کل ...

من اگه شب اینارو بخورم صبح نابودم ک