2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازیه نظرناراحتم که اوفتاده سی م چونکه خیلیهابه این پول احتیاج دارن ازیه نظربخاطراینکه حقوق من بیستم میومدوقتی تلفنی صحبت میکردم که حقوقم چرادیرواریزشده یامیگفتم حقوقم اومدبرم خریدیه زن فضول توهمسایگی داریم که گوش میمونه غش غش میخندیدکه برایارانه ش چه نقشه ی میکشه 

ازیه نظرناراحتم که اوفتاده سی م چونکه خیلیهابه این پول احتیاج دارن ازیه نظربخاطراینکه حقوق من بیستم ...

من میخواستم بسته نت بخرم فقط برا نتم ازش استفاده میکنم 🤭🤭مگر نه چهارصد تومن چیه توی این دوره زمونه اونم که میگن میخوان کالا برگ بدن 

ازیه نظرناراحتم که اوفتاده سی م چونکه خیلیهابه این پول احتیاج دارن ازیه نظربخاطراینکه حقوق من بیستم ...

دز مورد حقوقت حرف میزدی چ ربطی به یارانه داشته ک اون بخنده ؟!! 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
همسایه عوضی    

میگفت وکیلم ترم یکه چقدم ذوق زدم بعدمدتهایه ادم درست حسابی همسایه م شده 🤣🤣همه چیزومسخره میکردبلندبلندمیخندیدالبته به روشم خودم فعلاخندشوقطع کردم 

من میخواستم بسته نت بخرم فقط برا نتم ازش استفاده میکنم 🤭🤭مگر نه چهارصد تومن چیه توی این دوره زمونه ...

چمیدونم خواهرفعلاکه ایرانسل شارژبیست تومنی که خریدم نمیده .من یارانه م ندارم ازهمه جاگیریم بخدا

دز مورد حقوقت حرف میزدی چ ربطی به یارانه داشته ک اون بخنده ؟!! 

خوب گوش میموندباتوهم خودش استنباط میکردمثلازنگ میزدم داداشم میگفتم چراحقوقم واریزنشده این غش غش میخندیدیه سری حرفامیزدکه جای گفتنش نیست یاتلفنی بادیگران صحبت میکردهمسایه م ناراحت بوده برایارانه ش میخندید