2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه کوچیک دارن لطفا راهنمایی کنید خدا خیرتون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 64 پست

همین امروز عصر ساعت پنج عصر که میگی میخوابه ببرش پارک 

... پیاده روی ... خونه ی کسی و نزار بخوابه گریه هم کرد گوش نده نزار بخوابه

شب هم قبل خواب شکمش سیر کن بچه شکمش پر باشه خوابش سنگین میشه

شب که بیدار شد اصلا اهمیت نده و هرگز چراغ روشن نکن 

بهت قول میدم سررر سه روز خوابش درست میشه

عزیزم بروپیش یه مشاورکودک خوب،بهت راهکارمیده وراحت میشی دیگه،من برای مشکل پسرم رفتم انقدسخت گرفته بودم وقتی رفتم پیش مشاورهمه چی حل شدوبچم خداروشکربهترشد،حتمابرو

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ددیگه انقد خسته میشه که همینطوری خوابش میبره چطوری یعنی بیدارش کنم؟

بیدارش کن و یه عروسک یا چیزی که دوست داره بذار جلو چشمش‌.یا یه چیز جدید...پا می شه باهاش بازی می کنه...بعدم تا شب حسابی خستش کن...ندار تی وی ببینه...کارای پر تحرک بهش بده انجام بده...دو ساعت قبل خواب تی وی و موبایل ممنوع...شب نورا رو کم کن که بفهمه کم کم وقت خوابه‌.  

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
نظر شما اینه.پس چاره چیه خیلی  در مونده شدم.

اره یکی از اشناها بخاطر شوهرش که وقتی میاد بچه خواب باشه بتونه استراحت کنه اینکارو کرد بچش به شددددددت عصبی شده....نمیدونم منم زیاد تجربه ندارم ولی میدونم که شلوغی های زمان بیداریش ممکنه بخاطر سنش باشه و شما باید سرگرمش کنی و بازی کنی انرژیش خالی بشه خسته بشه و ۱۴۸۰ مشاوره رایگانه میتونی زنگ بزنی درباره تنظیم خوابش سوال کنی  

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

از ساعت ۵غروب به بعد نذار بخواب قبل ازاون اشکال نداره اگر یه موقع هم قبل نه شب احساس کردی خوابش میاد یک ساعت بذار بخواب بعد بیدارش کن کم‌کم خوابش تنظیم کن برای ظهر تا شب دوباره خسته میشه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
زودتر باید نمیذاشتی روزا بخوابه  حالا کم کم خواب روزشو کم کن  من کف پاشپ قلقلک میدم نمیا ...

این خیلی تو روزم نمیخوابه.الان ۵ خوابید ۷ بیدار شد.مثلا یه ۱ بار دیگه نزدیک ساعت ۱۲ اینا یه ۱ساعت میخوابه دیگه تا غروب که خواب اصلیش.

خواب کامل بچه باید برای این سن حدود ده ساعت ممتد باشه نه اینکه خواب شبانه روزش رو جمع ببندی بشه ۱۰ ساعت    طول روز اصلا به غذاش نمک نزن هیچ غذای نمکداری نخوره هله هوله بهش نده   شکلات قند نبات یا کلا شیرینی رو براش حذف کن چای اصلا نخوره اگه شیرت رو میخوره بعد چای وقهوه شیرش نده  سعی کن یک ساعت قبل از خواب شبش بهش ماست بدی به جای شیر     اگه خواب شب نداشته باشه رشد قدی عقب میافته رشد مغزی کند میشه بهره هوشی پایین میاد شاید باورت نشه اما کمبود  یک خواب ساده میتونه به رشد جسمی ومغزیش صدمه غیر قابل جبران بزنه مهم نیست شب چه ساعتی می‌خوابه اما تلاش کن ساعت خوابش کامل باشه اینو دقت کن پسر من هر ساعتی از کنارش بلند میشدم بلافاصله پشت سرم از اتاق بیرون می‌آمد ومن مجبور بودم چند ساعت بیدار تو رختخواب بمونم حتی دستشویی نرم که بیدار نشه جالب بود پشت سرم بیرون می‌آمدمثلا ۶صبح اگه من میگفتم میخوام دوباره بخوابم میگفت خوابش نمیاد میخواد بازی کنه اما اگه تا یک ظهر تو رختخواب میموندم خواب خواب بود

عزیزم باید کم کم چرخه ی خوابشو عوض کنی مثلا عصرا روزی نیم ساعت به زور بیدار نگهش دار مثلا باهاش بازی کن دوباره از هفته ی بعدش یه ساعت عصرا نزار بخوابه همین طور ادامه بده کم کم تا خواب عصرش کم بشه شب خسته میشه میخوابه