2777
2789
عنوان

مدفوع و ادرار نکردن بچه م کمک کنین

526 بازدید | 48 پست

سلام دوستان،بچه م دو روزه همش داد میزنه پی پی وری هیچی دفه نمیشه همش حالت اینکه بسوزه جیغ میزنه ولی هیچ خبری نیست انقد بهش ملین دادم دکتر بردم هیچ فایده ای نداشته از دیروز ساعت ۵بعذازظهر هم ادرار نکرده تورو خدا بگین چه خاکی بریزم بچه م چشم رو هم نذاشته امشب فقط گریه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما مقعد زخم شده ببرش دکتر حتماا.اگه  داروخانه شبانه روزی هست برو شیاف برادفع مدفوع بگیر نصفش کن براش بزار (کاملشو نزار )ولی حتما ببر دکتر یه پماد هست اونو بهت میده بزنی مقعدش دیگه درد نداره 

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
شیاف گذاشتم داشت اتیش میگرفت ۵ساعت تو بغلم گربه کرد ملین همه چی دادم حتی دکتر شربت داذن دادم بهش

اخی زخم شده ،فردا هر طور شده ببر دکت خیلی خطرناک اگ درمان نشه

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
دو سال و نیم ،روغن گلیسرین مقعدشو چرب کنم؟؟

اول مقعدشو چرب کن بعدش سرنگ حاوی روغن رو بریز داخلش و تمام . من واسه پسرم اینجوری مکنم با اینکه سه سالشه

جوجو قدیمی هستم کاربر۹۳که نی نی سایت منو حذف کرد بخاطر حرفی که سال ۱۴۰۱نوشتم واقعاکه 
شیاف نذار روغن گلسیرین بکش سرنگ اونجا فرو کن کمی بریز داخلش همون لحظه میکنه

این کارو فقط نکردم چون فوق العاده دست میزنی به مقعدش دردش میگیره حالا یا زخمه یا ترک داره خیلی سخته