سلام دوستان،بچه م دو روزه همش داد میزنه پی پی وری هیچی دفه نمیشه همش حالت اینکه بسوزه جیغ میزنه ولی هیچ خبری نیست انقد بهش ملین دادم دکتر بردم هیچ فایده ای نداشته از دیروز ساعت ۵بعذازظهر هم ادرار نکرده تورو خدا بگین چه خاکی بریزم بچه م چشم رو هم نذاشته امشب فقط گریه میکنه
وای منم بچم یه مدت همین شد، دیگه از پی پی کردن می ترسید دور اتاق می دوید گریه می کرد و زور میزد که نیاد بیرون از بس زخم بود و خون می اومد، متخصص گوارش اطفال بردمش ملین مگنی میلک بهش داد سفیده قوطیش با آب فراوون باید داد البته دو سه روز شد تا بالاخره دفع کرد.
گلاب به روت با گوش پاک کن کمکش کردم تکه تکه میآوردم بیرون تا راحت شد آخه اولش سفته پشتش خوبه ولی از بس بچه دفع نکرده تو روده پر میشه درد زیر شکم میگیره بچه...
خودت کمکش کن دفع کنه، تنهایی نمیتونه و میترسه زور بزنه
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
[QUOTE=328061071]تتراسایکلین بزن تا نذمش کنه و ترک هاش خوب بشه دیگه منم چند سال درگیر اینجوری بودم ی ...
یادم انداختی پسرم شش ماهه که بود همین مشکل براش پیش اومد فقط حیغ میزد اون روز خونه خواهرم نذری پرون داشتن ببین اینقدر درگیر بودم فردا فقط جواب تلفن میدادم که حال پسرمو بپرسن ،،دقیقا همه کار کردم خدا خیر دختر خالم بده از راه رسید تنقیه کرد به ساعت نکشید کل روده هاش تخلیه شد اونم به یکباره ،،عزیزم اگر بلدی انجام بده
«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
شبیه همون شیاف هست ،،ولی با صابون استفاده نشده درست میشه ،،یه تکه کوچیک از صابون بیرون میارید و شبیه به شیاف حالتش میدید ،،استفاده میکنید این صابون اونجا آب میشه و باعث میشه که سریع مدفوع کنه و تمام رودها تخلیه میشن هرچی که این چند روز بهش دادید و دفع میکنه ،،من برا پسرم تجربه داشتم این شکلی بود
«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»