2777
2789
عنوان

مدفوع و ادرار نکردن بچه م کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 48 پست
چرا هر دوتاش رو‌بوده

پس احتمال زخم داشتنش هست .درد وحشتناکی داره ،بچه واسه اینکه درد نکشه پی پی نمیکنه 

ملین هم میدی بیشتر دلپیچه‌میگیره 

گل محمدی خیلی قویه یا بقیه مسهلا 

حتما صبح‌ببرش دکتر گوارش 

من بردم فوق تخصص گوارش تشخیص داد 

با پماد رفع میشه ولی بچه اذیته تا چند روز 

وای منم بچم یه مدت همین شد، دیگه از پی پی کردن می ترسید دور اتاق می دوید گریه می کرد و زور میزد که نیاد بیرون از بس زخم بود و خون می اومد، متخصص گوارش اطفال بردمش ملین مگنی میلک به‌ش داد سفیده قوطیش با آب فراوون باید داد البته دو سه روز شد تا بالاخره دفع کرد. 

گلاب به روت با گوش پاک کن کمکش کردم تکه تکه می‌آوردم بیرون تا راحت شد آخه اولش سفته پشتش خوبه ولی از بس بچه دفع نکرده تو روده پر میشه درد زیر شکم میگیره بچه... 

خودت کمکش کن دفع کنه، تنهایی نمیتونه و می‌ترسه زور بزنه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=328061071]تتراسایکلین بزن تا نذمش کنه و ترک هاش خوب بشه دیگه منم چند سال درگیر اینجوری بودم ی ...

یادم انداختی پسرم شش ماهه که بود همین مشکل براش پیش اومد فقط حیغ میزد اون روز خونه خواهرم نذری پرون داشتن ببین اینقدر درگیر بودم فردا فقط جواب تلفن میدادم که حال پسرمو بپرسن ،،دقیقا همه کار کردم خدا خیر دختر خالم بده از راه رسید تنقیه کرد به ساعت نکشید کل روده هاش تخلیه شد اونم به یکباره ،،عزیزم اگر بلدی انجام بده 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
تنقیه چطوریه عزیزم

شبیه همون شیاف هست ،،ولی با صابون استفاده نشده درست میشه ،،یه تکه کوچیک از صابون بیرون میارید و شبیه به شیاف حالتش میدید ،،استفاده میکنید این صابون اونجا آب میشه و باعث میشه که سریع مدفوع کنه و تمام رودها تخلیه میشن هرچی که این چند روز بهش دادید و دفع می‌کنه ،،من برا پسرم تجربه داشتم این شکلی بود 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
چه خوب ،ضرری نداره برای بچه؟

نه عزیزم اصلا من پسرم شش ماهه بود این کار و براش انجام دادم همش میگفتم چرا زودتر انجام ندادم بچه این همه زجر نکشه

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی ولی همین شبی ساعت ۱۰بود بهش نصف استکان جوشونده گل محمدی و خاکشیر داذم بعداز ...

زنده باشی عزیزم ای وای خیلی سخته پس حتما ببرش دکتر عزیزم ان شاالله هرچه زودتر بهتر بشه خیلی اذیت میشن بچه ها 

اللهم عجل الولیک الفرج خدایاشکرت