2777
2789
عنوان

چرا پشه ها منو میزنن؟

241 بازدید | 16 پست

جدی من کبابم بخدا

شهر ما فصل خنکش الانه

پر پشه ست

تمام بدنم رو خوردن

پشه مورچه کک ساس همه چی نیش میزنه منو

شب تو یه جمع بیست نفری خوابیدم صبح با بدن کبود بیدار شدم انقد نیش زده بودن

بقیه یدونه هم نیش زده نبودن

واقعا دلیلش چیه ؟

خیار رنده کردم دارم ابشو اسپری میکنم به بدنم یکم آروم شم 

در حال کاهش وزن🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و دخترمم خیلی نیش میزنن،منتها بهار و تابستون، الان اصلا پشه نداریم خداروشکر 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

وای منم بخدا همینجورم، همین پریشب تو خواب انقد زده بودن تا صبح بدنمو میخاروندم، یبارم رفته بودیم شما ...

یکی درکم کرد 🤗

ببین من کبودم دارم گریه میکنم یه ذره آروم بشه

دست و پای نیس زده منو همیشه یکی باید بخوارونه

در حال کاهش وزن🥲

شنیدم کسایی که گروه خونیشون O هست بیشتر پشه نیششون میزنه

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
یکی درکم کرد 🤗 ببین من کبودم دارم گریه میکنم یه ذره آروم بشه دست و پای نیس زده منو همیشه یکی باید ...

آخی عزیزم، پماد کالاندولا بزن خیلی خوبه آروم میکنه نمیزاره بخاره، منو میزنه کبود نمیشه ولی قرمز میشه و خیلی میخاره، درکت میکنم منم بعضی مواقع اونقدر بد میزد می‌نشستم گریه میکردم با شونه مبخاروندم