2777
2789

سلام خانما من چندماه پیش بعد از شنیدن یه جریان درمورد ساس خیلی حساس شدم روی این موضوع و هرحشره ای که میبینم استرس میگیرم که نکنه ساس باشه امشب یه حشره دیدم بعضی از کاربرا گفتن ساسه برای یه نفر که سم کشاورزی میفروشه فرستادم گفتم خیلی شبیه ساسه من خیلی آدم استرسیم از اون موقع اونقدر فکرم مشغوله و ناراحتم که دستام لرزش گرفته چیکار کنم حالم خیلی بده تمام گوشی رو زیر و رو کردم خسته شدم بخدا

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بگو از بهداشت بیان خونه رو سمپاشی کنن 

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مطمئن نیستم بازم و اینکه من دخترم خیلی حساسه جایی رو نداریم بعد از سمپاشی بریم اونجا

اگه میتونید برید هتل یا مسافرت 

اسپری حشره کش از عطاری بگیر بزن همه جا

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه