behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 عنوان سفره حضرت ابلفضل قبل ازگرفتن حاجت 50 بازدید | 4 پست دوستان من حاجتموهنوزنگرفتم بنظرتون الان بندازم که دوروزدیگه تولدشونه یاهرموقع حاجتگرفتم؟کسی گرفته حاجت ازقمربنی هاشم؟🥺 1402/11/23 | 00:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 10542 اسی اگر تونسی انداختی میشه واسه خواهرم دعا کنی؟منم نذر کردم ولی نمیتونم بخاطر شرایطم بندازم چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 اسی اگر تونسی انداختی میشه واسه خواهرم دعا کنی؟ منم نذر کردم ولی نمیتونم بخاطر شرایطم بندازم حتماااعزیزم اگه قابل باشم🙏براشون صلوات وحمدفرستادم
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 10542 حتماااعزیزم اگه قابل باشم🙏براشون صلوات وحمدفرستادم اگر انداختید و تونستید سر سفره دعاش کنید.من قبل جراحیش ی نفر ختم صلوات برداشت یه قسمت از سفره رو ب عهده گرفتم ک جراحیش بخیر بگذره و بخیر گذشت ولی یهو همه چی بهم ریخت.میدونم خودت غم داری ولی چارهای ندازم جز اینکه از دیگرون بخوام براش دعا کنن چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
behashteferdos مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 895 اگر انداختید و تونستید سر سفره دعاش کنید. من قبل جراحیش ی نفر ختم صلوات برداشت یه قسمت از سفره رو ب ... خدابزرگه انشالله شفای کامل میگیرن به خب قمربنی هاشم