2777
2789
عنوان

خانمایی که معاینه لگن شدین تو هفته های آخر بارداری کمک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 110540 بازدید | 34 پست

نجام کلیه گرافی های ساده به صورت ۲۴ ساعته و گرافی رنگی (اطفال و بزرگسال ) ، عکس‌‌ رنگی رحم (هیسترو سالپینگو گرافی (HSG) (Hysterosalpingography) با بی حسی و بیهوشی ، انواع سونوگرافی ساده و رنگی ، سه بعدی و چهار بعدی ، غربالگری و آنومالی اسکن ، داپلر ، سونو هیستروگرافی (hysterosonography) ( تنها مرکز در شهر کرج )  

اکوکاردیوگرافی قلب جنین

طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و نیروهای مسلح

آدرس : کرج ، خیابان گلشهر ، داخل کوچه ارغوان غربی

Alborz Province, Karaj, Golshahr, Golshahr Ave, Maryam Hospital  

02633504589

09019138922

09192955748

http://iumsradiology88.blogfa.com

عکس رنگی رحم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندش بود درد هم داشت اما بعد اومدن خونه مخاط صورتي دفع كردم و الان بعد چندين ساعت زير دلم درد. بدي شروع شده  صبح دكتر بودم الان نزديك سه صبحه واي  كمرم هم هي ميگيره

.....If the need the moon , I'll bring it down myself
چندش بود درد هم داشت اما بعد اومدن خونه مخاط صورتي دفع كردم و الان بعد چندين ساعت زير دلم درد. بدي ش ...

خانمی کی زایمان کردی؟ چی شد؟

من شنیدم القاء زایمان میکنن برخی دکترا موقع معاینه، برای همین خیلی می ترسم و میخوام حالا ها معاینه م نکنه

امکانش هست که اصن معاینه نکنه؟

معاینه لگن هم از داخل واژنه؟

خدایا... ما رو ببخش که قدر هر قطره بارونت رو نمیدونیم، و بابت این بارش های گاه به گاه که ما لایق ش نیستیم، آنچنان که شایسته ی توست، از تو تشکر نمیکنیم...
خانمی کی زایمان کردی؟ چی شد؟ من شنیدم القاء زایمان میکنن برخی دکترا موقع معاینه، برای همین خیلی می ...

القا زایمانشم سخت نیست بابا معاینم کمی درد داره مثل درد سنگین پری قابل تحمله

بالاخره کسی می‌تونه تجربه درد زایمان رو بگه یا نه؟ چیکار کنیم طبیعی زایمان راحتی داشته باشیم؟

سلام عزیزم.تقریبا 5 ماهه ک زایمان کردم.چقدد میترسیدم...درد داره اصلا شبیه دردای پریودی نیست....لااقل برای من اینطوری بود...من تا هشت سانت رو تحمل کردم..دردم زیاااااااد بود...ولی شیرین.....بعدش اسپاینال کردم...بهترین حس دنیا...و اینکه من از زمان شروع دردای اصلیم تا زایمانم 3 ساعت کلا طول میکشید...خیلی خیلی خیلی پیاده روی میرکدم..و ماه آخر رو توپ بالا پایین میپریدم وحشتناک ک کیسه آبم پاره بشه مثلا...😆😆😆ک نشد و زایمانم خیلی سریع پیش رفت در صورتی ک چند نفر بودن ک از صبحش یا روز قبل بستری بودن ولی هنوز بعد منم زایمان نکردن

سلام عزیزم.تقریبا 5 ماهه ک زایمان کردم.چقدد میترسیدم...درد داره اصلا شبیه دردای پریودی نیست....لااقل ...

سلام عزیزم 

خیلی ممنون که از تجربه ت گفتی

راستش من فعالیتم کم بوده بخاطر کرونا

هم کلاس بارداری و زایمان تعطیل بود و هم کم بیرون رفتم پیاده رویم خیلی کمه 

الان وارد ۴۰ هفته شدم و هیچ علامتی ندارم

دکتر بهم گفته هفته دیگه با علائم یا بدون اون بستری بشم چون دیر میشه

نگرانم 

اون بیمارستان اسپاینال یا اپیدورال نداره

خیلی میترسم 

اولش میخواستم ی جوری درخواست سزارین بدم ولی الان که دیدم فایده ندارد دلم میخواد زایمان طبیعی خوبی داشته باشم

سلام عزیزم  خیلی ممنون که از تجربه ت گفتی راستش من فعالیتم کم بوده بخاطر کرونا هم کلاس باردا ...

تا زایمانت از هر فرصتی استفاده کن و ورزش کن.زیر دوش آب گرم ک رو کمرت گرفتی قر بده خیلی زیاد...و اینکه موقع زایمان نترس....منم درد زیاد داشتم...با شروع هر درد با صدای بلند یا الله یا الله میگفتم ... میدونی چیه...بیشتر ترس از درد و زایمانه...من با همه ی اینا اگه 5 بارم باردار بشم دوست دارم فقط طبیعی باشه...امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی

تا زایمانت از هر فرصتی استفاده کن و ورزش کن.زیر دوش آب گرم ک رو کمرت گرفتی قر بده خیلی زیاد...و اینک ...

ممنون عزیزم ایشالا ترسم بریزه

تو معاینه دکتر گفت مشکلی نداری

ولی اصلا خوب توضیح نداد

دوش گرم میگیرم

قر دادن چه شکلیه؟!

پیاده هم گاهی میرم

پله بالا پایین گاهی میرم

بنظرت جارو برقی کشیدن تاثیر داره؟

ممنون عزیزم ایشالا ترسم بریزه تو معاینه دکتر گفت مشکلی نداری ولی اصلا خوب توضیح نداد دوش گرم م ...

برقص دیگه.کمرتو چپ و راست کن و بچرخون...بهترین حس دنیا رو تحربه میکنی...خیالت راحت...فقط موقع دردا حواستو پرت کن...راه برو به لباسای بچت و بچت فکر کن...بع چیزای خوب ...و در آخر اینکه از خدا کمک بخوا...زایمان من راحت نبود ک بگم وای خیلی راحت بود...سختم بود چونکتا هشت سانت تحمل کردم ولی خیلی راضیم...خیلی کیف داد...پله آره خیلی خوبه...با قدماب بلند راه برو...اسکات برو...

برقص دیگه.کمرتو چپ و راست کن و بچرخون...بهترین حس دنیا رو تحربه میکنی...خیالت راحت...فقط موقع دردا ح ...

ممنونم گلم

بیمارستان من اپیدورال نداردمنم تصمیم گرفتم همون طبیعی برم 

میگم شربت زعفران کی بخورم؟ 

سه روز دیگه برام تاریخ بستری زدند که اگر دردام شروع نشد با نامه برم

بنظرم با داروی فشار راحت تره یا طبیعی؟

خب چیکار کنم که علائمی ندارم