من دیروز رفتم برای معاینه لگن تا دکتر بهم بگه میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه . وایییییییی فکر نمیکردم انقدر سخت و دردناک باشه. وقتی از رو تخت معاینه بلند شدم دیدم داره ازم خون میاد. خیلی ترسیدم اما دکی گفت مشکلی نداره. بعد هم که اومدم خونه لباس زیرم پر خون بود (با عرض معذرت) اما تا شب خدا را شکر کم شد. امروز شکر خدا بهترم و فقط یه کم لک بینی دارم.
میخواستم ببینم برای شما هم همینطور بود؟ یا دکی من این بلاها را سرم آورده؟؟!!!
ممنونم گلم بیمارستان من اپیدورال نداردمنم تصمیم گرفتم همون طبیعی برم میگم شربت زعفران کی بخو ...
من روغن کرچک خوردم سه روز قبل زایمانم و به نظرم تو شروع درد تاثیر داشت.هر روز یه بار سه قاشق میخوردم.نمیشه گفت ک آمپول فشار خوبه یا نه.برای بعضیا خوبه برای بعضیا نه.برای من زدن.ولی گفتن نزدیم نامردا😆😆چون شدت دردام بعد سرمی ک زدن خیلی زیاد شد....ولی طول زایمانم کوتاه شد همش سه ساعت.به نظر من از امروز روغن کرچک بخور.ضرر نداره و شکمتم راه میندازه و برای زایمانم ترس دفع نداری.این سه وزم برو لذت ببر ...کوچولوت ایشالله میاد دیگه خواب راحت نمیذاره برات..😆😆
واقعا ممنونم. که راهنمایی کردی باشه سه روز دیگه تاریخ زده ولی خب حسابی روش نیس راستی اگه با ...
روغن کرچکو بهور ک روده هات خالی بشه و شکمت خوب کار کنه.ولی حتما یه غذای کم حجم مقوی بخور ک جون داشته باشی چون طی زایمان چیزی نمیدن بخوری ضعف میکنی.خاک شیرم کار روغن کرچکو میکنه یکم و باعث میشه شکمت کار کنه واسه اون میگن.ولی به اندازه ی کرچک تاثیر نداره.وقت زایمان منم دعا کن اگه قابل بودم و یادت بود....خدا یه کوچولوی ناز و دوست داشتنی و جیگر بهت میده قطعا....
سلام ببخشید من رفتم دستشویی همیشه سعی میکنم وسط ادرار خودم رو نگه دارم به اصطلاح کگل البته دو بار قبلا هم نتونستم تو دو هفته پیش ولی محل نزاشتم امروز ساعت یازده و نیم رفتم همونطوری شدم چون فرنگی هم میرم دقیقا نمیفهمم از کجا میاد خودم رو سفت کردم نتونستم کنترل کنم الان ۳۳ هفته و دو روز هستم ... پد نداشتم دستمال گزاشتم سرفه کردم محکم عطسه کردم نشستم و بلند شدم راه رفتم چیزی نیومد حالا عصر انشاله میرم سونو به نظر شما کیسه اب بوده یا اگه اون باشه یاید دائم بیاد؟ حرکت بچه تو این دو ساعت خوب بوده خدا رو شکر الان داره سکسکه میکنه رو واژن حسش میکنم
خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا