بشه_منههه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1372 عنوان بیاین خنده دار ترین خاطره یا سوتی که دارین بگین😍خیلی وقتع این مدل تاپیکای شاد ندیدم 283 بازدید | 26 پست من خیلی قبلا که خواننده خاموش بودم خیلی این تاپیکارو دوست داشتم و تو پربازدیدا میدیدم تا چند روز حالم خوب بود از ته دل میخندیدمخیلی وقته این مدل تاپیکارو ندیدمحال بیشترمونم خوب نیستبیاین بگین به بهتر شدن حال هم کمک کنیم🤗🥲♥️ از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂 1402/11/22 | 23:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوجه_سبزنمکی عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2030 اگر پر بازدید شد برای امضام صلوات بفرستید رفقا🌹🌹🌹 هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات
بشه_منههه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1372 اگر پر بازدید شد برای امضام صلوات بفرستید رفقا🌹🌹🌹 فرستادم عزیزم از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
خانم_معلم1403 عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 1059 اگه گفتن لایک کنید 😁 ....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵💫💚🌱
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2965 زندگی ما که پر از غمه خیلی وقته نخندیدم یادم نمیاد کی لبخند زده باشم لعنت به کنکور روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا
بانو_فیونا عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 9409 چرا من هیچ وقت این خاطرات یادم نمیان🥲میدونمم سوتی زیاد دادم ولی یادم نیس your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the 𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
گوجه_سبزنمکی عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2030 فرستادم عزیزم دورت بگردم هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات
بشه_منههه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1372 میتونین از تفکرات سمی بچگیتون بگین😂من فکر میکردم کصافت و بیشعور یه هیولانمامانم گفته بود وقتی اینارو میگی مثل جن میان دنبالت چون صداشون زدیمنم اصلا نمیگفتم😂😂 از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
فاطییییییییییییی عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 2109 همین امشب تو دعوا مامانم بدو رفت مانتو شلوارش پوشید گفتم پس تو چرا شال و کلاه کردی گفت یهو دعوا بالا میگیره پامون باز میشه بیمارستان آماده باشم🤣🤣🤣یعنی همگی پوکیده بودیم از خنده دعوا خوابید
بشه_منههه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1372 زندگی ما که پر از غمه خیلی وقته نخندیدم یادم نمیاد کی لبخند زده باشم لعنت به کنکور هعیییی منم پشت کنکوریم حال روحی خوبی ندارممن یادمه یکی گفته بود قبلا تو تاپیکا باردار بوده میره حموم پیپی میکنه چون دشویی دور بوده فک کنمبعد خواهرشوهرش از مددسه میاد تو لوله تو کوچه پی پی هاش ریخته بودهچقدد سر این خندیدم😂😂😂 از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
بشه_منههه مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 1372 همین امشب تو دعوا مامانم بدو رفت مانتو شلوارش پوشید گفتم پس تو چرا شال و کلاه کردی گفت یهو دعوا بالا ... واییییی😂😂😂🤣🤣🤣 از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂
ملک_الموت_میباشم عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2965 هعیییی منم پشت کنکوریم حال روحی خوبی ندارم من یادمه یکی گفته بود قبلا تو تاپیکا باردار بوده میره حم ... فردا امتحان ریاضی دارم هیچی نخوندم روی کلماتم بتادین بزن آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا
فاطییییییییییییی عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 2109 واییییی😂😂😂🤣🤣🤣 نبودی ببینی روسریش هم محکم بسته بود پشت سرش بابام گفت کیفت هم آماده کن