2777
2789

خدایی که تمام هستی جهان در دست توست ، ولی اندازه هفتاد متر جا برای منو دوتا بچه کوچیکم جا نیست ، برای منی که بغض داره خفه ام می‌کنه ، خدایی که منو با معلولیت آفریدی و نمیتونم سرکار برم ، افتادم جایی که نه آب داره نه حموم ن دستشویی ، جایی که در از موشه ، خدای من ، بهترین دوستم اینهمه ازت تقاضا کردم ندادی ، حداقل جونمو بگیر ، من به غییییییر از تو هییییییشکی نداااارم به الله بودنت ندارم ، خدایا چرا ادمات اینهمه بهم ظلم میکنن چرا من از دنیا شوهر نامرد و پدر مادر نامرد گیرم افتاد ، خدایا هرجا میرم ظلم میبینم خدایا همه بهم میگن خدا جای حق نشسته ، کو حق قربون حقانیتت من که به مورچه هم زیانم نرسیده ، خدایا تا کی تحمل کنم همه تو سرم بزنن کاش روستا نبودم کاش شهر یه سرپناه داشتم بچه هام برمیداشتم فرار میکردم میرفتم سرکار رو چشام بزرگشون میکردم ، نه اینکه من بخاطر ظلم اطرافیان افسردگی بگیرم ، خدایا من مادر خوبی نیستم خدایا جونمو بگیر ولی بچه هام چی😓 خدایا تو دنیا ته ته ته قلبم همیشه بغض کاشتی ریشه این بغض تا استخونام ریشه دوانده ، دارم بهت میگم خدایا اون دنیا اگر خودم اومدم اگر خود خودم خلاص کردم فقط بدونی اینجا بران نوشتم حداقل کمک نوشته ای هم داشته باشم محضرت ، خدایا بهونه بسه ، امتحان بسه من ظرفیتم صفره ، روی من هرگز نمیخنده ، الهی روی منو همیشه با سیلی ظلم سرخ میکنن ، به دادم برس ، ته خطم خدایا طناب دار دستمه خودت می‌دونی دستمه ، خدایا دیگه تحمل بی کسی بی پشت و پناهی ، بی عزتی ، تحمل خورد شدن توسط همسرم جلوی همه ، بی پناهیم از سمت خانواده ، تحمل فقر ، ندارم ، من حتی امکانات اولیه زندگی هم ندارم من دستام تاول زده از بس با آب یخ ظرف و لباس شستم ، من چشمام باد کرده از بس از پدرو مادرم و همسرم کتک ظلم خوردم ، خدایا من خدا نیستم من بنده اتم من تو نیستم الهی منو ببر اگر نمی‌خوای من شادی داشته باشم ببر آدمات به داد مظلوم نمیرسن خدایا کاش میشد یه گوشه دنیا جایی می‌آفریدی حداقل هر بی پناهی با بچه اش می‌رفت اونجا من کجا برررررررم ، خدایا می‌خوام تموم کنم نفس کشیدنمو ولی بچه هام چیکار کنم خدایا بچه هام..... خدایا گاهی میگم شاید خوابیدی و نمی‌خوای صدای من بشنوی ، دردمو ببینی ، آدمای داریم میلیاردر چرا موقع آفریدن من بی کس یه جایی از این دنیا یه خونه ندادی تا دربه در خونه این و اون و ظلم نباشم ، نفرین بر این عذاب نفرین براین ظلم خدایاااااااااا😓😓😓😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔 .........

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓