2777
2789
عنوان

شما قد و وزنتون چنده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت من درک نمیکنم چرا همچین حسی داری چون من آرزو دارم مثل تو لاغر باشم

منم همینم عزیزم دلم میخواد چاق شم نمیشه هر کاری میکنم منم اونایی رو که میخان لاغر کنن درک نمیکنم

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

با چه روشی لاغر کردی

رژیم یه حدود یه ماه هم ورزش ولی بیشتر رژیم

اوایل اروم غذامو کم کردم نوشابه رو گذاشتم کنار شکر کنار جاش عسل بخور چیپس پفک اینجور چیزا کنار اما کیک اینا میخوردم

بعد اومدم غذامو کمتر کردم و حدود چند هفته شام به جای غذا سبزیجات پخته و مرغ میخوردم

ولی دیگه خیلی غیر اصولی پیش میرفتم رژیم خرید از دکتر کرمانی

به اندام رو سرچ کن رژیم سه ماهش رو بگیر عالیه

برای میان وعده اتونم به شدت رایس کیک رو پیشنهاد میکنم

راستی اینم بگم خوبه بد نیست من کلا چایی رو ترک کردم نه تو مهمونی نه صبحانه هیچی چون ویتامیناتو میشوره میبره 

۱۷۰

۶۲ ای خدا کاش یکم چاق شم

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
من دوست دارم کمی وزن اضافه کنم بیا یکم گوشتاتو بهم بده خودت لاغرمیشی من خسته شدم انقد هر جا رفتم مس ...

مسخرت میکنن ولی در واقع ارزو دارن مثل تو باشن

لاغری اصلا بد نیست

من 42 کیلوام با قد 160.استخون بندیم انقد ریزه 

منو دراز هم صدا میکنن یا میگن غذا گیرت نمیاد بخوری💔

مسخرت میکنن ولی در واقع ارزو دارن مثل تو باشن لاغری اصلا بد نیست

عزیزم مرسی که اینو‌ گفتی🥹امیدوارم برسی به وزنی که دلت میخاد

من کمترینم ۴۹ با قد ۱۶۳ ولی اندامم اوکیه اوکیه

منم وزنم ۴۹ ولی قدم ۱۶۷

حس میکنم کمبود وزن دارم

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

سعی میکنم زیر ۱۱۰۰ کالری باشه 

فرمولش اینه

قد ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ بدون فست

قد ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ با فست

البته زیر ۱۸ سال باید دومی رو بگیره

من خودم دومی ولی بدون فست میگیرم