2777
2789
عنوان

له نظر شما من آدم بدی ام🥲

165 بازدید | 15 پست

خیلی ها من و می‌شناسن.ازدپاج دوممه دیسک کمر گرفتم و خانواده شوهرم خون به جگرم کردن.دو بار باردار شدم که سقط شد مادر شوهرم جواب سلامم و نمی‌داد بهم میگفت مادرت لوس بزرگت کرده که بچه سقط شد! میگفت مره زندگی به بچه بیچاره پسرم... رفتیم آزمایش شکر خدا من مشکلی نداشتم و مشکل بارداری همسرم بود که دکتر گفت با توجه به شرایط مورفولوژی و تحرک پایین فقط آی وی اف اونم 30 درصد امکان جواب هست..

حالا خونمون و به زور من و کمکام ساختیم اومدم... بچه ها واقعا دوست دارم تو خونم آرامش داشته باشد و چون وضع روحیم افتضاحه میخوام تنها باشد خیر سرم رفتم یه تاب ریلکسی خریدم چون همیشه آرزوشو داشتم ولی بچه های جاریم و خواهر شوهرم با ریخت و وضع خاکی و افتضاح میان خونم همه جارو کثیف میکنن من با این کمرم بخدا زیاد نمیتونم تمیز کنم....اصلا نمیزارن خودم از تاب استفاده کنم ....منم امروز به شوهرم گفتم ببرشون میخوام آرامش داشته باشم...

عذاب وجدان گرفتم ولی بخدا مادر پدرشون آنقدر به‌نظر بدی کردن مخصوصا خواهر شوهرم کخ به‌نظر میگف مریض

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر نزدیکشونی.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
نه عزیزم شما آدم بدی نیستی این چه حرفیه، خیلیم کار خوبی کردی گفتی

بذتر از همه اینکه وقتی من سقط کردم و تو بیمارستان داشتم میمردم خونم رسید 5 هیچ کدومشون زنگ نزدن حالی بپرسن... من ازشون بدم میاد و تازه آرزوی مرگم و کردن که پسرشون و بدبخت کردم!

حالا هم جاریم بچش دنیا اومده انداختن تالار

نمیخوام برم

شوهرم بهشون نمیدونم گفته مشکل از اونه یا نه

عزیزم تنها چیزی که بفکرم میرسه 

زیاد خونه نمون تا حالت بهتر بشه.اونم پاشون کنده شه.

بعد یه مدت اگه خونه هم بودی بگو خونه نیستم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بذتر از همه اینکه وقتی من سقط کردم و تو بیمارستان داشتم میمردم خونم رسید 5 هیچ کدومشون زنگ نزدن حالی ...

عزیزم خب مشخصه اونا آدمای بدی هستن تو الان فرشته هم باشی یه ایراد تخیلی ازت درمیارن تا بهت گیر بدن تا عقده های خودشونو خاموش کنن. به حرف آدمای احمق فکر نکن بسپارشون به خدا

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

عزیزم تنها چیزی که بفکرم میرسه زیاد خونه نمون تا حالت بهتر بشه.اونم پاشون کنده شه.بعد یه مدت اگه خون ...

بخاطر عمل دیسک کمرم و بدتر شدنم همش خونه ماکان من بودیم ...

روحیم طوری شده که میخوام تنها باشم

نمیدونم چیکار کتمشوهرم میخواد برم جشن ولی من نمیرم

جشنو حالا من نمیدونم ولی بنظرم بیشتر روی خودت کار کن تا حداقلش حرفاشون تاثیر کمتری روت بذارن

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

عزیزم یاده سادگی خودم افتادم از

قوم شوهر هیچ وقت حق نخواه که کمرتو میشکنن.

همه عروسو به چشم دشمن میبنن.مگر از هر ۱۰۰ خانواده یکی واقعه به حق و انصاف باشه در مورد عروس.

من همش در حال کار تو مزرعم.

بعد مادرشوعرم پشتم میگه این همش خوابه 

فقط واسه یک ساعت ظهر که میام استراحت میکنم.

اصلا عذاب وجدان نداشته باش.از همین اول کنترلشون نکنی،برات دردسرساز میشن و آرامشت نابود میشه.با سیاست ...

ممنون آبجی

از وقتی بچه جاریم دنیا اومده آنقدر بهش اهمیت میدن 

من کلا باهاشون قطع رابطم

شوهرمم مثل سابق دوست ندارم