2777
2789

من الان یک ساله ازدواج کردم بنظرتون الان اقدام کنم؟ یا زوده؟

حس میکنم زوده

ولی اطرافیانم میگن باردار شو ....*مادرشوهر و خواهرشوهر میگن😖😅*

اقاااا چیکار کنم زودهههه الان بخوام بادارشمممم😣😣😣😣 من میگم حداقل دو سال یا سه سال دیگه.......

نظرتون چیه؟

چند سالته

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر به شناخت کافی رسیدی نسبت ب شوهرت ، اگر از لحاظ مالی توانایی داری ، اگر اعصاب داری باردار شو

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

سن تون و چند فاکتور دیگه خیلی مهم هستند 

اینکه آیا الان شرایط دارید که بچه دار بشین و رفاه اون بچه رو تضمین کنید 

اینکه خودتون شخصا آمادگی شو دارید یا صرفا به حرف دیگران گوش میکنید

اینکه همسر شما  آیا ایشونم مایل هستند بچه دار بشید و آمادگی پدر شدن و مسئولیت هاشو دارن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من فکر میکنم زوده الان اخه یک ساله ازدواج کردیم

پس صبر کن

من چهار پنج سال بعد ازدواج دوست دارم 

یکم حالا خوش بگذرون دوتایی با شوهرت مسافرت برو راحت باش

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
سن تون و چند فاکتور دیگه خیلی مهم هستند  اینکه آیا الان شرایط دارید که بچه دار بشین و رفاه اون ...

نمیدونم واقعا از بابت اینکه رفاه و .... اوکی هستیم همسرمم خیلی خوبه از همه لحاظ

ولی فکر میکنم یک سال بعد از ازدواج بچه دار شدن زوده