2777
2789

۷۵متر کوچیکم‌نیست که خانوم   

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسبت به این خونمون. خوبه پس؟ 

آره خوبه ، اگر هم طلا داری اونو برای بدهی بفروشی که بهترم هس

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

نه طلا ندارم فقط همین خونه رو داریم 

خوبه پس ، الان که وام سریع درنمیاد ولی بعدا یه وام بزرگ بگیرین خونه دیگه بخرین

هعی وام بگیرید بدهیا رو بدید یا از نزدیکانتون قرض کنید. درنهایت چاره ای جز فروش نیس ولی حیفه همون وا ...

هی خواهر نزدیکای مایک صدهزار تومن قرض نمیدن من زایمان کردم شوهرم نبود هم یکی نیومد بگه این درد داره الان پول بدیم پذیرشش کنن تا شوهرش بیاد 

وام شرایطش خیلی سخته ان شاء الله خدا از دهن گلت بشنوه

وام مسکن زوجین فکر کنم ۱۰ساله اس ۸۰۰ میلیون پرس و جو کنین

واقعا؟؟ 

بله البته شهر له شهر مبلغش فرق داره از بانکای شهر خودتون بپرسین