2777
2789
عنوان

مهمونامون نمیرن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 8999 بازدید | 207 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که اومدن خواستگاری  که به جیشش بیارزه 😂😂😂😂😂

اتفاقا قبلا ازم خوشش میومد ولی ریدم بهش واسه همینم نمیخواستم ببینمش الان😂😂

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
🤣🤣

کاش یه سه ریشتر زلزله بیاد مشکل حل میشه🥴

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
😂😂😂😂اومدن خواستگاری دیگه نمیرن

شبیه چیزهه پسره استغفرلله🥴😂 متنفرم ازش😂

به مامانت بگو به یه بهانه ببردشون تو یه اتاق دیگه  برو جیش کن بیا

مامانم صدسال با من همکاری نمیکنه راضیه بترکم😂😂😂😂

[QUOTE=328005595]اتفاقا قبلا ازم خوشش میومد ولی ریدم بهش واسه همینم نمیخواستم ببینمش الان😂

پس تا تو از بیرون نیای نمیرن 

اومدن تورو ببینن

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
بچه کوچیک دارم بچه رو گرفتم 

خوبه بچه کوچیک دارین مای بیبی ام دارین🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فک کنم تو اینستا میگفت وقتی چیش داری پشت زانوو ماساژ بده 😐🤣

الان دستمو تا پشت زانوم ببرم ریخته😭🤣

اسی نگران نباش یه چند دقیقه دیگه جیش ات میره   ولی مهموناتون نمیرن

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
[QUOTE=328005595]اتفاقا قبلا ازم خوشش میومد ولی ریدم بهش واسه همینم نمیخواستم ببینمش الان😂 پس تا ت ...

خیلی غلط کردن بابام جنازه منم به این نمیده😭🤣