2777
2789
عنوان

مهمونامون نمیرن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 9014 بازدید | 207 پست
می خوان با پدرت برن به بابات پیام بده بگو بابا پاشو برو ،تا مجبور نشویم فردا خونه تکونی رو از اتاق م ...

نه بابام جلسه کاری داره

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوار بهداشتی بذار جیش کن بعدا برو بنداز سطل🤣

ایده خوبی بودا🤣

ک‍‌اش ‍ان‍‌ق‍‌دی #ب‍‌ی‌اح‍‌س‍‌اس ‍و س‍‌ن‍‌گ ‍دل ب‍‌ش‍‌م ‍کہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ی ن‍‌ت‍‌ونہ #گ‍‌ری‍‌م‍‌و ‍درب‍‌ی‍‌اره!
هیچکدوم از این گزینه ها امکان پذیر نیست تو اتاق خودمم اینور خونه دستشویی کاملا اونور خونه اینا ام نش ...

برو لبه پنجره بشین کارتو بکن        همیشه اینطور موقع ها فکر کردن به کاسه توالت سفید براق با شیر آب خوشگل وشلنگی که آب سرد ازش میاد تیر خلاصه و از این همه دغدغه خلاصت میکنه چشتو ببند تخلیه کن   خواهر اتاق خودته چار دیواری اختیاری بگو عشق کردم بشاشم توش

برو دسشویی چاره ای نیست گلم 

نمیشه من خونه نیستم باور کن🤭🤣

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
اسمت چیه.؟  اشنای برام

فددات شم گل تو اسمتو بگو شاید من بشناسمت؟

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نوار بهداشتی بذار جیش کن بعدا برو بنداز سطل🤣

نه این بهداشتی نیست نمیتونم🥲🤣

برو لبه پنجره بشین کارتو بکن        همیشه اینطور موقع ها فکر کردن به کاسه توالت ...

طبقه شیش بشینم لب پنجره؟😭🤣نمیخوام بمیرم من هنوز جوونم

وایی چرا من همه پیامارو دارم اروم میخونم؟؟؟؟؟ فک کنم واسه اینکه مهمونتون صدامو نشنوه

اشکال نداره غرق قضیه شدی🤭

طبقه شیش بشینم لب پنجره؟😭🤣نمیخوام بمیرم من هنوز جوونم

حاالا فک کن یکی هم رد سه بریزه روش بالا رو نگاه کنه چی میبینی بعد اینکه با دستش صورتشو پاک میکنه؟

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حمام،بالکن ،حیاط😂

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...