2777
2789
عنوان

مهمونامون نمیرن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 8999 بازدید | 207 پست
برو حموم کن یه بارم جیش کن  زیردوش مثل نی نی هابعد تمیز حمومو بشور😂

نمیشه میفهمن خب من خونه نیستم🤭

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بنده خدا ها خیلی نیست

یه ساعتم زیادشونه🥲

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
حقته الان میریزه میرفتی سلام میدادی مینشستی پیششون   تو گلدون    تو کیسه از پنجره بند ...

هیچکدوم از این گزینه ها امکان پذیر نیست تو اتاق خودمم اینور خونه دستشویی کاملا اونور خونه اینا ام نشستن دقیقا وسط خونه🥲

پلاستیک 😐😂

نه صد سال همچین کاری نمیکنم🤣🤣

میدونستن بابام باید بره کار داره زود اومدن ولی مثل اینکه زود نمیرن🤣

می خوان با پدرت برن به بابات پیام بده بگو بابا پاشو برو ،تا مجبور نشویم فردا خونه تکونی رو از اتاق من شروع کنید

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من یه بار مهمونا نرفت جیش کردم از پاچه های شلوارم جیش میچکید😑😶

وای بهم تلقین نکنن😭😭🤣