2777
2789
عنوان

آمپول نوروبین

1134 بازدید | 29 پست

من به خاطر کم خونی ای ک دارم دکتر برام نوروبین نوشته تا تزریق کنم

اولیشو خیییلی خوشحال رفتم بزنم وقتی زد آنچنااااااااان درد اومد ک نگم اصلا شروع کردم به گریه!!!!تا خونه گریه کردمااااا

الان بقیش مونده ک بزنم ولی بهش فکر ک میکنم تمام بدنم یخ میکنه و از ترس دستو پاهام میلرزه!!! 

کسی اینجا تجربه ای داره؟؟؟؟ چیکار کنم من؟؟؟ ؟

میتونم بگم برام تو سرم بزنن؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندماه هر هفته زدم 

اره درد داره یکم 

میتونی ویال خوراکی یا قرصش رو‌بگیری ولی داخل سرم نمیزنن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه سوال دیگه سر سرنگ شماهم بنظر ضخیم بود یا ن؟ 

من تزریق کردم 

خودم نزدم 

نه عزیزم اینطور نیست 

سخت نگیر نیدونم درد داره ولی درد آمپول چتر ثانیه بعد اگر نفست و حبس نکنی و سفت نگیری خودت رو و همون طور که گفتم سریع پا نشی کم تر میشه دردش 

به این فکر کن بعد تزریق پر انرژی و سر حال میشی😁

مرسی عزیزم❤️🌹🌹🌹 😢🙃

اره نوربیون درد داره تا امپولای دیگه

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم