2777
2789
عنوان

آمپول نوروبین

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 29 پست

دوستان منم احساس میکنم کم خونی دارم 😥میخوابم کله ام بی حس میشه از جام بلند شدنی سرگیجه میشم رنگ روم حالت زردی میزنه بی روحه ..ایا اینا علایم کم خونیه ؟؟

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میتونه باشه ولی بهتره آزمایش بدی مشخص میشه

بخدا چن بار دادم اصلا دکترا نمیگن چ مرضی داریم فقط چن تا قرص میدن یا علی پاشو گمشو...هیچ وقت بهم قرص ک برطرف کننده کم خونی باشه ندادن 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بخدا چن بار دادم اصلا دکترا نمیگن چ مرضی داریم فقط چن تا قرص میدن یا علی پاشو گمشو...هیچ وقت بهم قرص ...

من همیشه سالی یه بار چکاپ میرفتم هیچ دکتری متوجه نشده بود تالاسمی مینور دارم 28سالمه!

فقط یه دکتر عمومی الکی رفته بودم آزمایشمو دید بعد شک کرد آزمايش مخصوص گرفت بعدم بهم گفت جواب آزمایشو ببر پیش یه متخصص داخلی خوب نشون بده

من همیشه سالی یه بار چکاپ میرفتم هیچ دکتری متوجه نشده بود تالاسمی مینور دارم 28سالمه! فقط یه دکتر ع ...

والله هم دکتر غدد رفتم هم عمومی رفتم