2777
2789
عنوان

ورم بعد از عمل بینی

2338 بازدید | 14 پست

سلام عشقای من

بچه ها من بینیمو دو هفته پیش عمل کردم

میدونم الام ورم داره

ولی پهن بودن پره ها و بزرگ بودن سوراخ بینی هم ورمه؟

یعنس ممکنه چند ماه دیگ جمع بشن و سوراخ های بینی از الان کوچیکتر بشه؟

وایییییی 

من تا یکماه ترکیده بود بینیم

بعد یکماه شروع کرد تعییر و چقدر عوصصصصصص شد

الان حتی گوش پاکنم له میکنم تا بکنم توبینیم بس ریزه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اول سوراخ های بینیت بزرگ بود و الان کوچیک شدن؟

اره بابا 

خونی 

بزرگ

ترکیده

میخای بزارم؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بینیت گوشتی بود؟ لازم نیست عزیزم همین ک خیالم راحت شه سوراخ های بینی و پره هام انقدر بزرگ نمیمونن ...

خیلی فرق خاهی کرد خیلی خیلی خیلی

من انقد تایپک میزدم ک نگو

ولی زمان خوشگلترش میکنه 

خیلی فرق خاهی کرد خیلی خیلی خیلی من انقد تایپک میزدم ک نگو ولی زمان خوشگلترش میکنه 

ن من زیاد حساس نیستم ک هی تایپک بزنم

بینیم گوشتی بود خیلی 

نسبت ب قبل خیلی جم و جور تر شده ولی خب هنوزم پره هام پهنه سوراخاش بزرگه چون من پره هامو هم برش زدن خیلی ورم کردن

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی

قرص آناهیل مصرف میکنم آب کرفس آب هویج بسنی و کلن آب و مایعات زیاد میخورم نمک و فلفل هم اصلن لب نمیزنم

امیدوارم با این رعایت کردنم ورم زود بخابه

ن من زیاد حساس نیستم ک هی تایپک بزنم بینیم گوشتی بود خیلی  نسبت ب قبل خیلی جم و جور تر شده ول ...

منم پرهام برش خوردن کلی بخیه داشت

اناهیلو تا دوماهی خوردم

یکو نیم ماه ب پشت خابیدم

اصلا اصلا زود زود چسب عوص نکردم هفته ای دوبار

زود زود چسب عوص کردن خودش باعث ورمه

بعد اینک یکماهو نیم ماساژ شروع کردم

شست شو رو تا س ماه انجام دادم 

با فین اروم

و تمیزکردن فقط با گوش پاکن

منم پرهام برش خوردن کلی بخیه داشت اناهیلو تا دوماهی خوردم یکو نیم ماه ب پشت خابیدم اصلا اصلا زود ...

من بینیم خیلی چربه خیلی و چسب زود از شدت چربی کثیف میشه و یجورایی خیس میشه و دیگ مجبور میشم زود عوضش کنم اشکال نداره؟

ب پشت هم تا الان میخابم 

ماساژو هنوز شروع نکردم میترسم ب بینیم دست بزنم میخوام یکم بگذره بعد

شستشو هم خیلی میدم در روز چند بار

من بینیم خیلی چربه خیلی و چسب زود از شدت چربی کثیف میشه و یجورایی خیس میشه و دیگ مجبور میشم زود عوضش ...

اره برا منم زود زود چرب میشد تتاینک خودم شروع کردم ب چسب و چقدر راحت شدم

و حدودا دوروز یکبار میرم حموم

انشالله میخام اخر اینماه چسبو بردارم

تا عید بینیم ورمش بخابه

اخه بعد برداشتن چسبم ورم نیکنه چون هوارسانی میشه ل پوستو اینا کم کم از عادت چسبه میخاد دراد

ن موردی نداره

اخه ی عده میگن هرروز صب ابپاش میزنم عوص میکنم ال بل برااون گفتم

یا میگن شبا میزنیم بعد صبا برمیداریم خب کلا اشتباههه

اره برا منم زود زود چرب میشد تتاینک خودم شروع کردم ب چسب و چقدر راحت شدم و حدودا دوروز یکبار میرم ح ...

اره منم مجبورم عوض کنم دیگ ولی سعی میکنم هر دو روز ی بار عوض کنم 

ممنونم عزیزم نگران پره های پهن بینیم و سوراخ های بزرگش بودم😁😂هنوز اول راهم تا جمع بشه طول میکشه

ولی سعی میکنم رعایت کنم همه چی رو ک زود بره ورم

اره منم مجبورم عوض کنم دیگ ولی سعی میکنم هر دو روز ی بار عوض کنم  ممنونم عزیزم نگران پره های پ ...

ورم دیر ب دیر میره اماقشنگ متوجهشی میبینی خودتم 

فقط صبور باش.

آیسل جان منم یک ماه عمل کردم اصلا بینی م تغییزی نکرده ایا تغیر میکنه

خخخخخخیلی عوص میشی من حای بعد یکسال قلمی ترم شد