2777
2789

هرکسی هر تجربه ای داره توی خونه داری و خونه تکونی بگه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

پارسال پاره کردم خودمو امسال هنوز دارم میدوزم🤦🏻‍♀️😅

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال پاره کردم خودمو امسال هنوز دارم میدوزم🤦🏻‍♀️😅

😑🤣

شروع کردی؟

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
من اگه فوت وفنمو بگم همه میریزن سرم 

خب بگو

مهمون سر زده میاد همه رو شوت میکنم زیر مبل

لباس های تا نکرده را در کمد فرو کرده و در شو قفل مینماییم

اشغالا رو سریع میریزم زیر فرش ( فان😏)

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
مهمون سر زده میاد همه رو شوت میکنم زیر مبل لباس های تا نکرده را در کمد فرو کرده و در شو قفل مینمایی ...

به پروفت میاد😑🤣

مهمون سر زده میاد همه رو شوت میکنم زیر مبل لباس های تا نکرده را در کمد فرو کرده و در شو قفل مینمایی ...

عکس پروفایل خودتی؟ 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
از اول اسفند دوتا زنداداشامو میارم شروع می‌کنند 

چ خواهرشوهری🤣🤣