2777
2789

کافیه مواد غذایی یا چیزی بخورم که توش قند مصنوعی داره،ینی یه ربع بعدش دل درد شدید،دل پیچه،نفخ ،حالت تهوع و تب و لرز و سردرد میشم😭جرعت ندارم یه بیسکویت بخورم،از ساعت۳ حالم بده🤕هی گفتم الان خوب میشم ولی بدتر شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بگم ببرنم دکتر،میگن میخواستی نخوری،اخه چندبارم قبلا اینجوری شدم

خطرناکه عزیزم

حساسیت به مواد غذایی شوخی نیست.

ببین من از بچگی عاشق میگو بودم اصلا تو خونه ما فقط من میخوردم بعد ازدواج هم میخوردم مشکلی نداشتم تا چندسال پیش که میگو خوردم حالم به شدت بد شد از تهوع و دلپیچیه و مخلفاتش، اولش نمیدونستم از چبه تا دفعه بعد که خوردم اینجوری شدم فهمیدم دوباره چند روز پیش هوسی یه دونه خوردم دوباره حالم بد شد

یه دکتر خوب برو پیگیری کن

من قبلا هرروز تخم مرغ میخوردم الان اگه بخورم سریع تنگی نفس میگیرم تهش نفهمیدم چمه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
خطرناکه عزیزم حساسیت به مواد غذایی شوخی نیست. ببین من از بچگی عاشق میگو بودم اصلا تو خونه ما فقط م ...

شما رفتین دکتر؟چجوری تشخیص دادن با ازمایش؟

منم میخوام برم دکتر ولی خب الانم گفتم میگن میخواستی نخوری،تا اخرشب خوب میشی:)

یه دکتر خوب برو پیگیری کن من قبلا هرروز تخم مرغ میخوردم الان اگه بخورم سریع تنگی نفس میگیرم تهش نفه ...

اگه میبردنم که میرفتم ولی خب نمیبرن

شاید به پروتئین حساسیت داری

اگه میبردنم که میرفتم ولی خب نمیبرن شاید به پروتئین حساسیت داری

حتی قندی که با چایی میخوری هم همینطوره؟دیابت که نداری دور از جونت؟

نمیدونم قبلا خوب بودم یا غذا هایی دیگه ای که پروتین دارن اذیتم نمیکنن فقط این🙁

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
حتی قندی که با چایی میخوری هم همینطوره؟دیابت که نداری دور از جونت؟ نمیدونم قبلا خوب بودم یا غذا های ...

قند نخوردم خیلی وقته...چون رژیمم ولی اگه شکر بخورم یا نبات اره،حتی بستنی...

توام برو دکتر بلاخره که باید ریشه‌شو پیدا کنی و بدونی به چی حساسیت داری🤕

قند نخوردم خیلی وقته...چون رژیمم ولی اگه شکر بخورم یا نبات اره،حتی بستنی... توام برو دکتر بلاخره که ...

قند ترک کردنش خوبه ولی الان همه چی مصنوعی شده و نمیشه کلا کنارش گداشت من همین تخم مرغو آرزومه بخورم 😄🤦‍♀️

توهم هرجور شده برو دکتر 

قند ترک کردنش خوبه ولی الان همه چی مصنوعی شده و نمیشه کلا کنارش گداشت من همین تخم مرغو آرزومه بخورم ...

خرما،عسل بخورم اوکیه ها،ولی اینارو نمیدونم چرا دل درد میشم

🥲بگردم گناه

چش

خرما،عسل بخورم اوکیه ها،ولی اینارو نمیدونم چرا دل درد میشم 🥲بگردم گناه چش

شاید معدت حساسه شاید آلرژی داری 

اره دکتر برو حتما

شما رفتین دکتر؟چجوری تشخیص دادن با ازمایش؟ منم میخوام برم دکتر ولی خب الانم گفتم میگن میخواستی نخور ...

آره نه دیگه اثبات شد که به میگو بوده، نمیخورم دیگه.

ولی احتمالا شما باید آز بدی