2777
2789
ضرر مالی رسیده بهشون ؟  خیلی مخمصه بدیه  سعی کن ی مدت مراقب باشی هم تو محل کارت هم بیرون ...

آره جلوی دزدیشون تا حدود زیادی گرفته شد

مراقب هستم ولی فایده ای نداره، منو میندازن بیرون آخرش...چه غلطی بود کردم؟ دهنتو میبستی رزا چشماتم میبستی....چرا انقدر ساده بودم؟؟

آره جلوی دزدیشون تا حدود زیادی گرفته شد مراقب هستم ولی فایده ای نداره، منو میندازن بیرون آخرش...چه ...

شرکت خصوصیه ؟ 

کارت اشتباه نبوده ولی خب یه سری چیزارو نمیشه گفت اینجا 

ازمون استخدامی چیزی بود حتما ثبت نام کن سابقه هم داری برات امتیاز خوبیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت خصوصیه ؟  کارت اشتباه نبوده ولی خب یه سری چیزارو نمیشه گفت اینجا  ازمون استخدامی چی ...

شرکت نیمه خصوصی دولتیه، من رسمی هستم ولی اینایی که ندونسته باشون درافتادم خیلی کلفتن هر کاری ازشون برمیاد... بحث بخور بخور میلیاردی بود😭😭😭، من خیلی اشتباه کردم، الانم که دارم مینویسم بازوهام بی حسن

در مقابل یک سری بی شرفی ها و دله دزدی و فساد و ارتشا تو محل کارم سکوت نکردم...الان مدام تهدید و اذیت ...

غلط میکنن مگه شهر هرته واقعا اگه در این حد اذیتی پا بزار رو همه چی برو سراغ ی کار دیگه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
شرکت نیمه خصوصی دولتیه، من رسمی هستم ولی اینایی که ندونسته باشون درافتادم خیلی کلفتن هر کاری ازشون ب ...

عزیز من

میفهمم خیلی سخته 

از طرفی شاید شکایت هم بکنی بر علیه خودت تموم بشه 

تو کلت ب خدا باشه تو کار اشتباهی نکردی 

ولی خواستم جمع باشه 

برات دعا میکنم و میدونم تو چه شرایط بحرانی هستی 

سلام

مشکلتون حل شد؟

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
سلام مشکلتون حل شد؟

سلام از اول اسفند محل کارمو تغییر دادن( البته دیگه خودمم واقعا به صلاحم نبود و در شانمم نبود ادامه با اون وضع) محیط کار جدیدم کمی درآمدم کمتره ولی خداروشکر عزت و احترام و آرامش دارم، ای کاش زودتر کوییت میکردم🙏🙏🙏

سلام از اول اسفند محل کارمو تغییر دادن( البته دیگه خودمم واقعا به صلاحم نبود و در شانمم نبود ادامه ب ...

خداروشکر که آرامش محل کار رو پیدا کردین

خواستم اگه هنوز درگیرشین

درخواست بدین تا راهکار بدم.

خوشحالم که  مشکل رفع شد🙂🙏

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
خداروشکر که آرامش محل کار رو پیدا کردین خواستم اگه هنوز درگیرشین درخواست بدین تا راهکار بدم. خوشح ...

آدمایی مثل شما توی این سایت نادرن و دلیل اینکه هنوزم اینجام حضور و وجود افرادی مثل شماست و اون خانم که بالا برام دعا کرده بود....قلبم اکلیلی شد

ممنونم دوست خوبم💐💐💐💐

آدمایی مثل شما توی این سایت نادرن و دلیل اینکه هنوزم اینجام حضور و وجود افرادی مثل شماست و اون خانم ...

من لایق این همه محبت شما نیستم

از لطف  شما ممنونم🙏🌹🙂

قطعا چون خود شما خوبین و ذات خوبی دارین، نسبت بمن چنین حسی دارین.

انسانهایی که خوبند و برای خوب بودنشون و خوب بودن و خوب شدن جامعه اشون تلاش میکنن و حتی مثل شما هزینه هم میدن، برام قابل احترام و ارزشمندن.

منم بهترین هارو برای شما آرزو میکنم

ان شاءالله که  زندگیتون مالامال از خوشی، سلامتی و کامیابی باشه و همیشه روزگار غرق خوشبختی باشین🙂😊🙏🌹

من لایق این همه محبت شما نیستم از لطف  شما ممنونم🙏🌹🙂 قطعا چون خود شما خوبین و ذات خوبی دار ...

متشکرررررممممم، اکانتتونو سیو میکنم تا اگه بازم به مشکل یا مساله ای برخوردم از خرد و لطف مردانه شما بهره ببرم🙏🙏🙏

متشکرررررممممم، اکانتتونو سیو میکنم تا اگه بازم به مشکل یا مساله ای برخوردم از خرد و لطف مردانه شما ...

بزرگوارین، خوشحال میشم 🙂

اتفاقا  ببخشید،  بدون اجازتون اکانتتونو سیو کردم تا گاهی تاپیکاتونو مطالعه کنم😊🙏